Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Εθελοντισμός - Κοινωνική προσφορά «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός
Την 1η Ιουνίου ημέρα Κυριακή , η Διευθύντρια Ελένη Κωνσταντίνου, του Super Market AΒ Βασιλόπουλος  της πλατείας αγοράς  [Νεοφύτου & Κοτοπούλη],  μαζί  με την υποδιευθύντρια Αικατερίνη Πανταζή  και όλο το  προσωπικό του καταστήματος  επισκέφτηκαν και γνωρίσαν τα παιδιά ΑμεΑ του Συλλόγου μας στα πλαίσια εθελοντισμού  της  Α.Β. Βασιλόπουλος .
 Η πρωινή κυριακάτικη επίσκεψη γνωριμίας , γρήγορα έφυγε από τα τυπικά πλαίσια και όλοι μαζί , παιδιά και επισκέπτες , έγιναν μια πολύ μεγάλη και ζεστή συντροφιά που ζωγράφισαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν. Στη συνέχεια στο γήπεδο της Κανήθου έμαθαν από τους αθλητές μας Special Olympics  να ρίχνουν  ακόντιο και πώς να συμμετέχουν στο άθλημα του Bocce .

Μέσα σε λίγες ώρες  αναπτύχθηκε μια σχέση αγάπης και αλληλεγγύης και δόθηκε η ευκαιρία στους εκλεκτούς επισκέπτες μας να ενημερωθούν , από την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο  του Συλλόγου,  όχι μόνο για τις δραστηριότες του , τις μελλοντικές προοπτικές του , αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξ αιτίας  των  οικονομικών  δυσκολιών .  
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων& Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια, την υποδιευθύντρια και το προσωπικό του Α.Β. Βασιλόπουλος [πλατεία αγοράς Χαλκίδας] για την πρωτοβουλία τους , για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά και τους έδωσαν τόση χαρά και ευχαρίστηση , αλλά και για την ομόφωνη απόφασή τους να γίνουν φίλοι και ένθερμοι υποστηρικτές των παιδιών και των προσπαθειών του Συλλόγου .

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος

Εθελοντισμός-ΑΒ Βασιλόπουλος




Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube