Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Στη Μνήμη Αποστολίνας Χαλίλη : Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » Α.με.Α & Τακτικού Μέλους των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

Στη Μνήμη Αποστολίνας Χαλίλη : Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » Α.με.Α & Τακτικού Μέλους  των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Τα βιολιά και τα όργανα απομείναν χωρίς χορδές
και  οι άγγελοι δακρυρροούντες σε συνοδεύουν
στον αιώνιο αϋλο φωτισμένο  δρόμο 
της επουράνιας γαλήνης

Από σήμερα δεν είναι πλέον κοντά μας ένας δικός  μας άνθρωπος  η αγαπημένη μας Αποστολίνα. 
Ο αέναος κύκλος της ζωής για όλους μας κάποτε σταματά και κλείνει όταν ο Ύψιστος  έχει αποφασίσει ότι ο Χρόνος μας τελείωσε και μας περιμένει σ’ άλλους απέραντους χώρους  πλημμυρισμένους  από ομορφιά και αέρινη πνοή, αυτή που είχες μέσα σου Αποστολίνα και φέγγιζε το πρόσωπό σου . 
 Σήμερα  μπορεί οι καρδιές μας να έχουν θλίψη για την απώλειά σου , αλλά εσύ θα πρέπει να αισθάνεσαι αγαλλίαση γιατί χορεύεις το θεϊκό χορό του περάσματος στην αντίπερα όχθη , όχι μόνη αλλά μέσα στην αγκαλιά των αγγέλων που συνοδεύουν μια ψυχή αγνή  που πάντα ήθελε να δίνει και πάντα νόμιζε ότι δεν προλαβαίνει να τα δώσει όλα στους συνανθρώπους της.
 Πορευτήκαμε πολλά χρόνια κοινό δρόμο , κοινά όνειρα, κοινές αγωνίες . Ευτυχίσαμε να δούμε υλοποίηση πολλών οραματισμών μας , και άλλων ανεκπλήρωτων . Πάντα ήθελες να βοηθήσεις στην πραγμάτωση των σκοπών του Συλλόγου μας  γιατί αγάπησες με πάθος τα παιδιά μας  και συμπορευόμενη μαζί τους  με τη πίστη σου για τα ιδιαιτέρα χαρίσματά τους  πέτυχες το ακατόρθωτο και ευαισθητοποίησες  με τον τρόπο σου την κοινωνία μας . 
Η ζωντανή και χαμογελαστή παρουσία σου καθώς και το ήθος , η ανωτερότητα και  η αξιοπρέπειά σου ήταν πανθομολογούμενα . 
Θα μείνει σε όλους μας αλησμόνητη η  περιεκτική ,σεμνή ,διακριτική και χωρίς τυμπανοκρουσίες σύντομη ζωή σου.
 Ευχόμαστε  από καρδιάς να είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας σου Ηράκλειας που θα σε σκεπάσει  και ο Κύριος να δώσει την εξ ύψους παρηγορία στη πολυαγαπημένη μητέρα σου και τα αδέλφια σου.  

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube