Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Δωρεά Τάξης Δ1 19ου Δημ/κου Σχολείου‏

Δωρεά Τάξης Δ1 19ου Δημ/κου Σχολείου‏
Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Πανευβοϊκού  Συλλόγου  Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α  « Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου  Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας  καθώς και στις μαθήτριες και τους μαθητές  της  Δ 1 Τάξης για την τόσο όμορφη ιδέα τους να  κατασκευάσουν  βραχιολάκια  και τα χρήματα  από την πώλησή τους να τα προσφέρουν στο Σύλλογο μας  για να τον  ενισχύσουν ηθικά  και οικονομικά , αναγνωρίζοντας  τις μεγάλες προσπάθειες του  για τα άτομα με αναπηρία .

Η επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία  τους οφείλεται τόσο στη σκέψη δημιουργίας , όσο και προσφοράς προς τους συνάνθρωπούς τους . Συγχρόνως δημιούργησε   μέσα στη σχολική κοινότητα και ένα φυτώριο άδολου εθελοντισμού  .

Αυτούς τους δύσκολους και παράξενους καιρούς  πρέπει όλοι να είμαστε ευτυχείς ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που με την αγνότητα των πράξεών τους μας δείχνουν το δρόμο της αγάπης , της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού Ευχόμαστε αυτή αυθόρμητη ενέργεια των παιδιών να βρει και άλλους μιμητές – εθελοντές  .

Δωρεά Τάξης Δ1 19ου Δημ/κου Σχολείου‏

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube