Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Από αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουλίου η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου για Πανεπιστήμια & ΤΕΙ

Από αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουλίου η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου για Πανεπιστήμια & ΤΕΙ
Οι υποψήφιοι θα μπορούν από τη Δευτέρα να απευθυνθούν στο Λύκειό τους, προκειμένου να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση
http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό , σε πρώτη φάση, να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις («Προσωρινή Αποθήκευση»).


Από την ημέρα ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, και μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου, οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, επιλέγοντας «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ».

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό θα καταχωρηθεί στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν θα είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.

Το υπουργείο συνιστά στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δουν τις τελικές τους προτιμήσεις.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία που δίνει το υπουργείο (έως και τις 7 Ιουλίου) είναι αποκλειστική. Έτσι, εφιστάται η προσοχή σε όλους τους υποψηφίους για την εμπρόθεσμη υποβολή και οριστικοποίηση του μηχανογραφικού, γιατί αλλιώς θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, φέτος.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και υποστήριξη, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube