Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανανέωση των καρτών μετακίνησης των ΑμεΑ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ανανέωση των καρτών μετακίνησης των ΑμεΑ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Λόγω της γενικευμένης αναταραχής του τελευταίου διαστήματος προκύπτει και ένα ζήτημα με την  ανανέωση των καρτών μετακίνησης των Ατόμων με Αναπηρία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
 Η αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής πολιτικής Αττικής, Κατερίνα Θανοπούλου, δηλωσε στο efsyn.gr: «Οι κάρτες του 2014 είναι σε ισχύ έως ότου εκδοθούν οι νέες για το 2015. Η περιφέρεια είναι επιφορτισμένη αποκλειστικά με τη διανομή των καρτών.»

Κατά τ’ άλλα, πρόκειται για μια διμερή σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του ΟΑΣΑ. Εκκρεμεί, λοιπόν, η υπουργική απόφαση, η οποία έχει καθυστερήσει λόγω του δημοψηφίσματος και όσων ακολούθησαν. Οι μόνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι όσοι έλαβαν γνωμάτευση από τον Γενάρη του 2015 και ύστερα. Ολοι οι υπόλοιποι καλύπτονται από τις κάρτες που ήδη έχουν».

Η αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σύναψης σύμβασης μεταξύ του υπουργείου και του ΟΑΣΑ και οι νέες κάρτες να διανεμηθούν άμεσα από την περιφέρεια.

Πηγή:.dikaiologitika.gr

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube