Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μη επιτρεπτή η είσοδος σε τρίτους στους χώρους συνεδριάσεων των ΚΕ.Π.Α.

Μη επιτρεπτή η είσοδος σε τρίτους στους χώρους συνεδριάσεων των ΚΕ.Π.Α.
Μετά από καταγγελίες γραμματέων Υγειονομικών Επιτροπών, αλλά και ιατρών του Ειδικού Σώματος, ότι παρά τις οδηγίες των ανωτέρω σχετικών εγγράφων μας αναφορικά με το θέμα, σε κάποιες περιπτώσεις τρίτα άτομα εξακολουθούν να εισέρχονται στους χώρους συνεδριάσεων των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. κατά τη διάρκεια εξέτασης των ασθενών, με τον ισχυρισμό ότι τους εκπροσωπούν ή τους συνοδεύουν, επανερχόμαστε και εφιστούμε ιδιαιτέρως την προσοχή σας στο γεγονός ότι οι σχετικές καταγγελίες αφορούν ακόμη και άτομα που έχουν την ιδιότητα του ιατρού (ιδιώτη, ή της εκάστοτε τοπικής Μ.Π.Υ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), ή του δικηγόρου κ.λπ..

Για την εξάλειψη του απαράδεκτου αυτού φαινομένου, υπενθυμίζουμε και πάλι ότι, δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του χώρου που συνεδριάζουν οι Υγειονομικές Επιτροπές ΚΕ.Π.Α. σε οποιονδήποτε τρίτο, ανεξαρτήτως της ιδιότητας που επικαλείται ή πράγματι έχει σε σχέση με τον εξεταζόμενο.

Με ευθύνη των διοικητικών Διευθυντών των Υποκ/των ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα οι σχετικές οδηγίες και να αναρτηθούν Πινακίδες έξω από κάθε αίθουσα διεξαγωγής των συνεδριάσεων των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α.-, που να αναγράφουν με μεγάλα ευανάγνωστα γράμματα:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ- ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube