Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο Αθλητής της ποδηλασίας Βασίλης Γραμματικός επέστρεψε στη Χαλκίδα τροπαιούχος με 2 μετάλλια & μια διάκριση

Στις 2 Αυγούστου 2015 έπεσε η αυλαία των 14ων Παγκόσμιων Αγώνων  Special Olympics «Los Angeles 2015» στο ιστορικό στάδιο Los Angeles Memorial Coliseum όπου  η ελληνική αποστολή αποκόμισε τεράστιες και αξέχαστες  επιτυχίες.

Η ελληνική αποστολή των Special Olympics που συμμετείχε στους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες  «Los Angeles 2015» είχε θριαμβευτική είσοδο αφού στις αποσκευές της είχε μετάλλια και διακρίσεις. Η υπερηφάνεια και ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα  των  Υπέροχων  Νικητών .
Τρίτη 4 Αυγούστου 2015 επιστροφή στη πατρίδα . Το Διεθνές Αεροδρόμιου «Ελευθέριος Βενιζέλος»  από χαρούμενες φωνές γέλια  αγκαλιές και πολύ συγκίνηση.

Η παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας στους Παγκόσμιους Αγώνες  LO 2015 διακρίθηκε από το πνεύμα ομαδικότητας που κυριάρχησε ανάμεσα τους και φυσικά σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στους προπονητές και προπονήτριες , που τους το ενέπνευσαν , αλλά και στους Εθελοντές  που πάντα είναι στο πλευρό τους. Έτσι με μεγάλη προσπάθεια , κόπο, μαχητικότητα και πίστη  επέστρεψαν  με 126 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Ένας από τους νικητές είναι  και ο Χαλκιδέος Αθλητής μας Special Olympics που αγωνίστηκε επάξια στο άθλημα της ποδηλασίας επέστρεψε χαρούμενος με 2 μετάλλια και μια διάκριση. Ασημένιο στα 10 χλμ. , χάλκινο στα 5 χλμ  και τέταρτος –με διάκριση- στα 5χλμ με χρονόμετρο. Τον ευχαριστούμε  για τις επιτυχίες του.



Ο αθλητής Βασίλης Γραμματικός
μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπαρούτα
& μέλη της τοπικής επιτροπής 
Οι θριαμβευτές της ελληνικής αποστολής έγιναν δεκτοί  στο αεροδρόμιο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και τις ευχαριστίες του Πρωθυπουργού και ολόκληρης της κυβέρνησης.





Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube