Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Μοίρασαν…παρκάρισμα και ντροπή σε θέση ΑμεΑ

Μοίρασαν…παρκάρισμα και ντροπή σε θέση ΑμεΑ
Έχουμε που έχουμε ελάχιστες θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ και αυτές είναι κατειλημμένες. Το άναρχο παρκάρισμα είναι ένας καθημερινός βραχνάς.

Έχουμε που έχουμε ελάχιστες θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ και αυτές είναι κατειλημμένες. Το άναρχο παρκάρισμα είναι ένας καθημερινός βραχνάς.Οχήματα παρκαρισμένα όπως και όπου βολεύει τον καθένα ενώ δεν υπάρχει καμία μα καμία ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ένα τέτοιο περιστατικό, κατειλημμένες θέσεις ΑμεΑ, δημοσιεύουμε για του λόγου το αληθές. Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν μιλάμε για έναν οδηγό οποίος απλά πάρκαρε στην θέση των ΑμεΑ, αλλά για δύο άτομα πάνω σε μία θέση. Είναι αυτό που λέμε μισή ντροπή δική μου και η αλλά μισή δική σου ;Όχι παιδιά το ΝΤΡΟΠΗ σας θα το πάρετε και οι δυο ,ολόκληρο με κεφαλαία γράμματα.
Δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος των πολιτών δεν σέβεται καθόλου αυτές τις θέσεις παρά τους καθημερινούς ελέγχους γίνονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα βράδια παρκάρουν σε θέσεις ΑμέΑ, οι οποίοι μάλιστα δεν μπορούν να παρκάρουν. Δυστυχώς, δεν σέβονται τις θέσεις των αναπήρων.

Το πρόστιμο για Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που παρκάρει παράνομα στον χώρο στάθμευσης ΑμεΑ όταν υπάρχει μόνο διαγράμμιση και το σήμα στην άσφαλτο είναι 150 ευρώ.

 Όταν υπάρχει ο χώρος με πινακίδα είναι το πρόστιμο 200 ευρώ με αφαίρεση του διπλώματος, οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για δέκα ημέρες και εννέα πόντους στο σύστημα. σύμφωνα Κ.Ο.Κ. 

Επίσης ο αποκλεισμός ράμπας πεζοδρομίου έχει πρόστιμο 150 ευρώ.
Πάντως δεν θα έχουν παράπονο να δημοσιεύσουμε μια αναμνηστική φωτογραφία των δύο οχημάτων με φόντο το λιμάνι…

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube