Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συναυλία Μικτής Χορωδίας Cantus υπέρ των σκοπών του Συλλόγου 9.4.2016

Συναυλία Μικτής Χορωδίας Cantus υπέρ των σκοπών του Συλλόγου 9.4.2016
Στο κατάμεστο  Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου  στις 9.4.2016  πραγματοποιήθηκε η  Συναυλία , που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός  Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ  με τη Συμπαράσταση του ΔΟAΠΠEΧ, με τη Μικτή Χορωδία Cantus στις 9 Απριλίου 2016  και ήταν αφιερωμένη
 "Στους Νικητές της  Ζωής ..στους Αγγελιοφόρους της Ελπίδας"
Την παρουσίασή ανέλαβε η ηθοποιός - συγγραφέας Ελένη Καλλία ,η οποία ήταν ιδιαίτερα υποβοηθητική για να απολαύσουν οι θεατές όσα ακολούθησαν.

Η συναυλία μάγεψε το κοινό. Οι υπέροχες  φωνές των, Mονωδών και των Mελών της Χορωδίας δημιούργησαν στους παριστάμενους συγκινησιακό κλίμα που κορυφώθηκε όταν τα παιδιά του Συλλόγου ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί με τους εκλεκτούς χορωδούς τα τραγούδια :
 "Το Πεπρωμένο" όπου κατά την εκτέλεση του χόρεψαν  η Κατερίνα Κόντου και ο Γιώργος Μιχαηλίδης και το "Γεια σου χαρά σου Βενετιά".

Ο Διευθυντής της Χορωδίας ,τα μέλη και οι συνεργάτες του, μουσικοί, αποθεώθηκαν για την τελειότητα της εκτελέσεως των υπέροχων μελωδιών  και τα παιδιά του Συλλόγου μαζί με την υπεύθυνη για τη διδασκαλία τους Άννα Ροδά εισέπραξαν θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Η σύμπραξη αυτή κατέδειξε για ακόμα μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβαδίσουμε, και το μόνο αναγκαίο είναι να μας ενώνει αγάπη, πίστη , ελπίδα και αλληλεγγύη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος , ο οποίος συγκινημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας. και επαίνεσε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης  και μεταξύ άλλων τόνισε την ίδια ως άνω αλήθεια ότι δηλαδή  " η ιδιαίτερη επιτυχία της συναυλίας είναι καρπός της αγάπης...της αγάπης που βγάζει από το περιθώριο της ζωής τον κάθε άνθρωπο, που διαλύει τα σκοτάδια και κάνει όλους να χαμογελούν , να χαίρονται....".

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας  τον εκλεκτό Διευθυντή της Χορωδίας Παύλο Κουρμπέτη, την Πιανίστα - Δικηγόρο. Μορφούλα Μηνά ,την παρουσιάστρια κ Ελένη Καλλία , ηθοποιό - συγγραφέα ,τους μουσικούς και όλους τους χορωδούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο έργο μας.
Τέλος ευχαριστούμε το κοινό για την ολοπρόθυμη ανταπόκρισή του στο κάλεσμα μας , καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης

Ονόματα των παιδιών του συλλόγου που συμμετείχαν στην συναυλία:
 1. Ελένη Βλασοπούλου
 2. Μαριάννα Γαβριήλ
 3. Εύα Γούναρη
 4. Κατερίνα Κόντου
 5. Γιώτα Κονοβέση
 6. Ευτυχία Κουμπιά
 7. Γαβριήλ Κουντζής
 8. Αλέξης Κοττάς
 9. Αντωνιάννα Μαχαίρα
 10. Γιώργος Μιχαηλίδης
 11. Λευτέρης Ναυροζίδης
 12. Θανάσης Στάμου
 13. Μαρία Στούπα
 14. Μαρία Τσιμπού
 15. Αλέκος Τσιμπούνης 
Υπεύθυνη διδασκαλίας  τραγουδιών  Άννα Ροδά
"Το Πεπρωμένο" και "Γεια σου χαρά σου λεβεντιά"

Συναυλία Μικτής Χορωδίας Cantus υπέρ των σκοπών του Συλλόγου 9.4.2016


Συναυλία Μικτής Χορωδίας Cantus υπέρ των σκοπών του Συλλόγου 9.4.2016

Συναυλία Μικτής Χορωδίας Cantus υπέρ των σκοπών του Συλλόγου 9.4.2016

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube