Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Συμμετοχή αθλητή S.O. Εύβοιας στους Παγκύπριους Διευρυμένους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016

Συμμετοχή αθλητή S.O. Εύβοιας στους Παγκύπριους Διευρυμένους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016
Στις 9 Απριλίου αναχώρησε η 25μελής Ελληνική Αποστολή Special Olympics για την Κύπρο για να  λάβει μέρος στους Παγκύπριους Διευρυμένους Ειδικούς Ολυμπιακούς  Αγώνες  στο άθλημα της Ποδηλασίας  και  θα διεξαχθούν 10 - 15 Απριλίου 2016.

Στην αποστολή συμμετέχει  ο αθλητής μας S.O.στη ποδηλασία  Βασίλης Γραμματικός  καθώς και ο προπονητής  Νίκος Σάρλης.
Τους Αγώνες  διοργανώνει η "Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων".

Τους αθλητές και προπονητές της αποστολής αποχαιρέτησε ευχόμενος Καλή Επιτυχία το μέλος του Δ.Σ. των Special Olympics Hellas και Συντονιστής του αθλήματος της Ποδηλασίας κ. Παναγιώτης Καραχάλιος

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας  για να στηρίξει την Ελληνική Αποστολή .

Τα Special Olympics Hellas ευχαριστούν Special Olympics Cyprus για την πρόσκληση και την φιλοξενία και τους εύχονται  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ευχαριστούμε θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ΚΟΠ που έχει αφιερώσει την 5η αγωνιστική της  Β΄φάσης του Πρωταθλήματος CYTA στους Ειδικούς Ολυμπιακούς και η οποία θα διεξαχθεί το Σαβ/κο 9-10 Απριλίου 2016.


Όλη οι οικογένεια των Special Olympics ευχαριστεί θερμά την Aegean Airlines, χορηγό των Special Olympics  Hellas, που είναι και αυτή τη φορά δίπλα στους αθλητές S.O. ,δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube