Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του Συλλόγου για την Συναυλία της 26ης Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα

Ευχαριστίες  του Συλλόγου για την Συναυλία της 26ης Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα
Στις  26  Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε , με μεγάλη επιτυχία, στη Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ" στην Αθήνα (Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση) η Συναυλία  που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" με τη Μικτή Χορωδία Cantus  υπό την διεύθυνση του κ. Παύλου Κουρμπέτη , στο πιάνο  η  κα Μορφούλα Μηνά ,την εκδήλωση παρουσίασε ή κα Ελένη Καλλία-ηθοποιός και συγγραφέας.


Τίτλος της συναυλίας:  "ΔΙΧΩΣ ΗΛΙΟ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;"
Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος–Ελπίδα– Πολιτισμός» και τα παιδιά του , που τραγούδησαν μαζί με την καλικέλαδη μικτή χορωδία "Cantus " δυο τραγούδια  [διδασκαλία  κα Άννα Ροδά] και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια  ευχαριστούν  εκ βάθους καρδίας  όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους  την συναυλία και συνέβαλαν στην ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.
Ωσαύτως ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή της χορωδίας κ Παύλο Κουρμπέτη , τους χορωδούς , και όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης  εκδήλωσης.
Σημειωτέον ότι  αποθεώθηκαν κυριολεκτικά από το ενθουσιασμένο, για την εκπληκτική ερμηνεία του ρεπερτορίου, κοινό που κατέκλισε πλήρως την μεγάλη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου  "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ" .

Ευχαριστίες  του Συλλόγου για την Συναυλία της 26ης Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα

Ευχαριστίες  του Συλλόγου για την Συναυλία της 26ης Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube