Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Διευκρινήσεις σχετικά με το 9ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ

Διευκρινήσεις σχετικά με το 9ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι, μέχρι 17/1/2017, θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για πιθανές αντικαταστάσεις συνέδρων από τους αναπληρωματικούς τους, ώστε να οριστικοποιηθούν οι καταστάσεις των εκπροσώπων της ΠΟΣΓΚΑμεΑ για το 9ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΕΣΑμεΑ ανά Σωματείο και Περιφέρεια.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε για την οργάνωση του Συνεδρίου από την ΕΣΑμεΑ, η κατανομή των Συνέδρων της ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα γίνει σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο STANLEY. Οι Σύνεδροι κάθε φορέα θα διαμείνουν στο ίδιο δωμάτιο, εφόσον είναι του ιδίου φύλου. Αν είναι διαφορετικού φύλου, θα μοιραστούν το δωμάτιό τους  με Σύνεδρο από οποιοδήποτε άλλο φορέα. Επίσης, αν οι Σύνεδροι του ίδιου φορέα είναι ανδρόγυνο με διαφορετικά επώνυμα, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί άμεσα, ώστε να τακτοποιηθούν στο ίδιο δωμάτιο.
 Η ΕΣΑμεΑ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής μόνο για τους εκλεγμένους Συνέδρους κάθε φορέα και όχι για άλλα πρόσωπα, τα οποία τυχόν τους συνοδεύουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να κλείσουν μόνοι τους δωμάτιο και να καλύψουν τις δαπάνες διαμονής τους οι ίδιοι, διότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Επιπρόσθετα, οι μετακινήσεις των Συνέδρων, θα πραγματοποιηθούν με τρένο, ΚΤΕΛ ή λεωφορείο που θα μισθώσει η ΕΣΑμεΑ και θα αποζημιωθούν μετά το Συνέδριο, βάσει και του σχετικού εξοδολογίου που θα συμπληρώσει κάθε Σύνεδρος. Μετακινήσεις με αεροπλάνο, θα δικαιολογηθούν μόνο σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περιπτώσεις που το αεροπορικό εισιτήριο είναι οικονομικότερο της μετακίνησης με ΚΤΕΛ. Θα προτιμάται η μετακίνηση αυτή, αφού προηγουμένως άμεσα και εντός του επόμενου δεκαήμερου ενημερωθεί η ΕΣΑμεΑ, η δε αποζημίωση θα γίνει όπως περιγράφεται πιο πάνω και εφόσον πραγματοποιηθεί τελικά η μετακίνηση από το Σύνεδρο.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις μετακινήσεις, θα λάβετε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 19/1/2017.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube