Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Καταβολή Προνοιακών Επιδομάτων για στους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2016

Καταβολή Προνοιακών Επιδομάτων για στους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2016
Κατανομή ποσού ύψους 106.929.251,31 Ευρώ σε Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2016

Κατανέμουμε από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τίτλο "Κεμτρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων", συνολικό ποσό 106.929.251,31 Ευρώ στους Δήμους της χώρας αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2016 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ, 2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014(ΦΕΚ 36Α).

Τα ανωτέρω ποσά αποτελούν έσοδο Κ.Α.Ε. 0621 "Κάλυψη δαπάνης προνοιακών επιδομάτων", του προϋπολογισμού των δικαιούχων Δήμων και θα αποδοθούν σε αυτούς, με χρηματική εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντιστοίχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
 Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες με την παρούσα Απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Νοέμβριο- Δεκέμβριο 2016 για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που μας ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας και αφορούν στην πα΄ραταση χορήγηση προνοιακών επιδομάτων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 8 του Ν. 4237/2014(ΦΕΚ 36Α).

Ειδικά για τους Δήμους Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης - Υμμητού, Ζωγράφου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φυλής, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικου-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Μοσχάτου - Ταύρου, Νέας Σμύρνης , Αλίμο, Παλιού Φαλήρου, Ασπροπύργου, Μεγαρέων, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κηφισιάς, Χαλανδρίου, Παπαγου-Χολαργού, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεντέλης και Κορυδαλλόυ Ν. Αττικής. Δ.Ερέτριας, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγιάς Άννας και Σκύρου Ν. Εύβοιας, Δ. Αχαρνών Αστερουσίων, Γόρτυνας, Μίνωα Πεδιάδας, Μαλεβιζίου, Φαιστού και Χερσονήσου Ν. Ηρακλείου, Δ. Μυλοποτάμου Ν. Ρεθύμνης, Δ. Καλαμαριάς Ν. Θεσσαλονίκης, Δ. Θηβαίων και Τανάγρας Ν. Βοιωτίας οι αποδιδόμενες με την παρούσα απόφαση πιστώσεις αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους για το χρονικό διάστημα έως τον Δεκέμβριο του 2016

Τέλος παρακαλούνται οι δικαιούχοι Δήμοι να μας γνωρίσουν εως την παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2017.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube