Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της 6ης AFWκαι το Διεθνές Air Show 2017 στη Τανάγρα

Τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές  της 6ης  AFWκαι το Διεθνές  Air Show 2017 στη Τανάγρα
Την Παρασκευή 15/9, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους αθλητές των Special Olympics αλλά και στους συνοδούς τους να παρακολουθήσουν από κοντά τις επίσημες δοκιμές της AFW, να περιηγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό, διεθνές, Αir Show της Athens Flying Week (AFW), να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να συνομιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στους αθλητές θα προσφερθούν αναμνηστικά δώρα.


Κατά τη διάρκεια της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017 (15-17/9/2017), στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και συγκεκριμένα στην περιοχή που θα διεξάγεται το Air Show, θα διατεθεί στα Special Olympics Hellas αποκλειστικός χώρος με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού με την υποστήριξη εθελοντών Special Olympics Hellas. Εκεί οι θεατές της Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το κοινωφελές έργο των Special Olympics Hellas, να συνομιλήσουν με τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους εθελοντές.

Ακόμα πιο δυναμική, η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, στέκεται αρωγός στο Σωματείο μας και με υπερηφάνεια, καλωσορίζει τους αθλητές μας στην ιπτάμενη οικογένεία της. Η 6η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, υπερήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas, θα προσφέρει μέρος των κερδών του για τους σκοπούς του Σωματείου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε, ακόμη μια χρονιά, με την Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Πάνο Ποδηματά και την ομάδα του για την αμέριστη στήριξη τους στην προσπάθεια των αθλητών μας.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube