Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστίες από τα παιδιά του συλλόγου για τα δώρα που τους προσφέρθηκαν

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου 2017 στον χώρο του συλλόγου, στην οδό Χατζοπούλου, έδωσαν το παρόν εκτός από τα παιδιά, εθελοντές , μέλη και φίλοι του συλλόγου. Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις ανθρωπιάς και αγάπης που δόθηκαν απλόχερα στα παιδιά

Είμαστε ευγνώμονες που τα μηνύματα των ημερών αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη υλοποιούν άνθρωποι που επιθυμούν να βλέπουν στα πρόσωπα των παιδιών χαμόγελα ευτυχίας. Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς αφ' ενός την οικογένεια που σκέφτηκε να προσφέρει  κρέας για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των παιδιών μας και αφ' ετέρου τον κ. Κώστα Μπαρούτα Αντιπρόεδρο της ΔΟΠΠΑΧ  για τα 2 τύμπανα που θα συνοδεύουν πλέον τις μουσικές δραστηριότητες τους καθώς και για τον εκτυπωτή τόσο απαραίτητο για το Σύλλογο .
Μετά από όλα αυτά τα ευχάριστα η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ξεκίνησε με τα καθιερωμένα παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε διδασκαλία κας Άννας Ροδά και συνεχίστηκε με χορούς όπου πραγματικά διασκέδασαν και ξεφάντωσαν . Ήταν πράγματι μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη γιορτή!





Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube