Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics Κανόε-Καγιάκ

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ενθουσιασμού και χαράς για μια ακόμη χρονιά επισκεφθήκαμε τη μαγευτική Λίμνη Κουρνά, όπου διοργανώσαμε τους Πανελλήνιους Αγώνες Καγιακ Special Olympics 2018 από τις 2- 4 Νοεμβρίου σε συνεργασία με τον Ναυτικός Όμιλος Χανίων (Ν.Ο.Χ.) , την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε-Καγιάκ, το Δήμο Αποκoρώνου και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Στους Αγώνες μας που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των 19ων «Κορίσσιων» Διεθνών Διασυλλογικών Αγώνων Κανόε- Καγιάκ, αλλά και του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μεγάλων Αποστάσεων 5.000 μ. Κανόε-Καγιάκ Σπριντ, συμμετείχαν 60 αθλητές των Special Olympics Hellas από τα προπονητικά προγράμματα Κανόε-Καγιάκ Ν. Αττικής, Ν. Ευβοίας και Ν. Χανίων, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μονά και διπλά αγωνίσματα αποστάσεων 200 και 500 μέτρων.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν τα αγωνίσματα Unified, όπου αθλητές των Special Olympics μαζί με αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων που συμμετείχαν στους 19ους Κορίσσιους Αγώνες, αγωνίστηκαν ως ένα πλήρωμα.

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού μας προγράμματος “Play Unified – Live Unified” μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βρυσών και Νέου Χωριού Αποκορώνου, επισκέφθηκαν το χώρο των Αγώνων, ενημερώθηκαν για τη φιλοσοφία και το έργο των Special Olympics Hellas και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αθλητές μας και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα του Καγιάκ σε μια αναγνωριστική βόλτα με τα κανό.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ κ. Αντώνιο Νικολόπουλο, την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κα. Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, τον Έφορο Κανόε-Καγιάκ του Ν.Ο.Χ κ. Νίκο Κουριδάκη, και τον Πρόεδρο Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων Ν.Ο.Χ κ.Θανάση Ασημακόπουλο για τηναγάπη τους και τη θερμή φιλοξενία.
Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και φυσικά στους εθελοντές προπονητές - Συντονιστές του αθλήματος Κανόε-Καγιάκ των Special Olympics Hellas: Μανώλης Αγγελάκης  Nikitovic Aleksandar, Κάρλη Σπύρο και Αλεξία Μπαρδακλή, οι οποίοι με αφοσίωση και υπευθυνότητα προπονούν τους αθλητές μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Χορηγό μας για αυτήν τη διοργάνωση, την ANEK LINES Οfficial Fan Page που με εξαιρετική ευαισθησία και συμπαράσταση ήταν για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό .
 Η Τοπική Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ευχαριστεί θερμά, όλους όσοι συνέβαλλαν στην άψογη διεξαγωγή των Αγώνων στη Λίμνη του Κουρνά και φυσικά για την αξέχαστη αυθόρμητη, ανθρώπινη και απαράμιλλη κρητική φιλοξενία .




Συγχαίρουμε θερμά τις αθλήτριες και τους αθλητές του προπονητικού  Κανόε - Καγιάκ Special Olympics Π.Ε.Εύβοιας καθώς και την προπονήτριά του αθλήματος κα Αλεξία Μπαρδακλή που για μια ακόμα φορά, στους Πανελλαδικούς Αγώνες στη Λίμνη Κουρνά Δήμου Αποκορώνου-Χανίων,είμαστε υπερήφανοι με τις επιδόσεις 
Ο αθλητής   Γιώργος   Μιχαηλίδης  έλαβε  Μετάλλια:
Κ1  200m. Χρυσό,   Κ1 500m Αργυρό,   Κ2  200m  Aργυρό,   Κ2 500 m Χρυσό                                                                     
Ο αθλητής  Αλέκος Τσιμπούνης έλαβε  Μετάλλια:
K1 200 Χάλκινο,  K1 500m  Χρυσό,  Κ2  200m Αργυρό ,  Κ2 500m  Χρυσό 

Ο αθλητής Χρηστόδημος Δεληβοριάς έλαβε  Μετάλλια:
Κ1  200m  Χάλκινο ,  Κ2  200m unified με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μπενέτο ΝΟΧ - Χαλκίδας  Χρυσό

H αθλήτρια Μαρία Ξύδη έλαβε  Μετάλλια:
Κ1 200m   Αργυρό ,   Κ2  unified  με αθλήτρια του ΝΑΣ  Χάλκινο

H αθλήτρια Αντωνιάννα Μαχαίρα  έλαβε  Μετάλλια:
Κ2   200 m unified με αθλήτρια του ΝΑΣ  Διάκριση Τέταρτη

H αθλήτρια Ευάγγελία Γούναρη έλαβε  Μετάλλια:
Κ2  200m  unified με αθλήτρια του  ΝΟΧ - Χαλκίδας  Διάκριση  Έκτη

Συνολο Μεταλλίων για τους αθλητές και αθλήτριες μας  του Κανόε-Καγιάκ:
5 Χρυσά  Μετάλλια,  4 Αργυρά Μετάλλια,  3 Χάλκινα Μετάλλια , 2 διακρίσεις
















Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube