Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστίες για τη συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2019 καθώς και από 12-15 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πανευβοϊκός  Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος  - Ελπίδα– Πολιτισμός» με την ευγενική συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ- Πολιτισμός   διοργάνωσε  Bazaar   [Δωροέκθεση] 5 - 8 Δεκεμβρίου 2018, στην  ισόγεια αίθουσα Εκθέσεων "Αριστοτέλης" - παραλία  του Δημαρχείου της πόλης μας, για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του.  Προς τούτο ευχαριστούμε την κα Ελένη Αϊδίνη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ και τους συνεργάτες της.

Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία η προσπάθεια μας  θεωρείται επιτυχής  και το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί  θερμά  τους συμπολίτες μας .Είμαστε ευγνώμονες για την  ανταπόκρισή τους  στο κάλεσμά μας να ενισχύσουν τις προσπάθειες  Συλλόγου ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του υπέρ των ΑμεΑTην έναρξη του Bazaar άνοιξαν παιδιά του Συλλόγου με όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα υπό την διεύθυνση της δασκάλας τους Άννας Ροδά .

Ο Σύλλογος ευχαριστεί  τις εταιρίες που προσέφεραν προϊόντα τους, τις εικαστικές καλλιτέχνιδες ,τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου που με πολύ χαρά και ευχαρίστηση συνέδραμαν με εξαιρετικά χειροποίητα παρασκευάσματα. ,τον κ. Βασίλη Αφεντάκη για τη παραχώρηση της αίθουσας επί της οδού Αβάντων 5 για ολιγοήμερη συνέχιση της δωροέκθεσής μας.
 Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την ανταπόκρισή τους. καθώς  και τον κ. Χρήστο Κουτσαύτη για τις φωτογραφίες .





Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube