Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Δεκέμβριου 2020 συνεχίζεται το διαδικτυακό πολυθεματικό Φεστιβάλ "Η Αναπηρία στην Κοινωνία" που διοργάνωνει ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος -Ελπίδα- Πολιτισμός" υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την οικονομική ενίσχυσή του.

Την Τρίτη  29 Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος των "Επιστημονικών Συζητήσεων για την Τέχνη και την Αναπηρία" έχει  προσκληθεί ο Δρ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας  Λάζαρος Τεντόμας  για να λάβει στη συζήτηση που αφορά την Αναπηρία και την Τέχνη.

Ο Λάζαρος Τεντόμας σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σχετικά με τη Αναπηρίας στο Πανεπιστήμιο του Leeds και στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων Οπτικοακουστικών Μέσων και Πολυμέσων (Πανεπιστήμιο Αθηνών). 'Έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο: Παιδιά Εξωτικά, Παιδιά Οικόσιτα, Εμπειρίας της Αναπηρίας στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Διδάσκει στην ειδική εκπαίδευση και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 στο πλαίσιο του προγράμματος των "Επιστημονικών Συζητήσεων για την Τέχνη και την Αναπηρία" έχουν προσκληθεί , για να συζητήσουν, εκπρόσωποι του φορέα Black Light  σχετικά  με την προσβασιμότητα 

Ο φορέας  Βlack Light αποτελείται από ανθρώπους με αναπηρία όρασης ή κινητική αναπηρία που σχεδιάζουν δράσεις που σκοπεύουν στην ένταξη και την αλληλεπίδραση των ατόμων με μερική, ή ολική απώλεια όρασης ή κινητική αναπηρία  


Live στο FB του Συλλόγου   από  12:00 - 14:00Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube