Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Οι αθλητές Special Olympics της Π.Ε. Εύβοιας επέστρεψαν ΝΙΚΗΤΕΣ στη Χαλκίδα από τους 16ους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics " Berlin 2023"

Οι 16οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics Berlin 2023 ολοκληρώθηκαν . Ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως χωρίς αποκλεισμούς, με τη συμμετοχή 190 Χωρών.

Οι αθλητές/τριες και οι Unified Partners έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους, παραδίδοντας μαθήματα ζωής και προσφέροντας χαρά, ευτυχία και χαμόγελα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι γονείς θεατές ήταν γεμάτοι από ανάμικτα συναισθήματα συγκίνησης και θαυμασμού για τις προσπάθειες των αθλητών καθώς τις επιτυχίες τους. Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, από τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ και τον πρόεδρο της Διεθνούς Οργάνωσης Special Olympics Τίμοθι Σράιβερ.

Στην Ελληνική Αποστολή των Special Olympics οφείλουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας , με ένα πελώριο Ευχαριστώ και ένα μεγάλο Μπράβο καθώς και στους αφανείς ήρωες που συνετέλεσαν και αυτοί στην επιτυχία της μεγάλης προσπάθειας και να τονίσουμε ότι οι επιτυχίες των αθλητών/τριών μας οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους προπονητές/τριες που τους εμψύχωναν ,τους ενέπνεαν με μαχητικότητα , πίστη και τους φρόντιζαν με περισσή αγάπη Εξ ίσου σημαντική ήταν η βοήθεια της Διοίκησης του Τεχνικού Επιτελείου, και του ιατρικού προσωπικού που διασφάλισε τη σωματική τους υγεία. Χωρίς την σύμπραξή όλων δεν θα είχαμε τόσο λαμπρά αποτελέσματα.

Η Ελληνική Αποστολή Special Olympics έδρεψε νίκες και πολλές διακρίσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της 26 Χρυσά , 15 Ασημένια και 24 Χάλκινα !!!!!!!!!.

Oι δυο αθλητές των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας είναι μεταξύ των νικητών και μας κάνουν ακόμα μια φορά υπερήφανους .

Γιώργος Μιχαηλίδης στο άθλημα του Καγιάκ Χρυσό ΚΤ-1 ( Μονοθέσιο) 200μ Ανδρών, Χρυσό ΚΤ-2 (Διθέσιο) 200μ. με τον Ψαθά Γιώργο και Ασημένιο ΚΤ-1 (μονοθέσιο) 500μ. Ανδρών.

Βασίλης Γραμματικός στο άθλημα της ποδηλασίας Χάλκινο στα 2χλμ , 6ος στα 5χλμ και 4ος στα 10 χλμ. Με μετάλλιακαι διακρίσεις-συμμετοχή στους Παγκόσμιους Special Olympics Los Angeles και Abu Dhabi.

Σημειώνουμε ότι οι αθλητές της Ποδηλασίας ήταν υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση στις τεχνικές και αγωνιστικές οδηγίες σε όλη τη διάρκεια των αγώνων "Berlin 2023", αφ' ενός από τον επικεφαλής προπονητής (Head Coach) Τσάπατο Στέλιο και αφ' έτερου από τον συνεργάτη του προπονητή των Special Olympics Τσαρκάτογλου Αποστόλη. Τους ευχαριστούμε αμφότερους για την Πολύτιμη υποστηρικτική βοήθειά τους με τα γνωστά νικηφόρα αποτέλεσμα για την Ελληνική Αποστολή Ποδηλασίας.

Η Ελληνική Αποστολή ποδηλασίας Special Olympics "Berlin 2023" κέρδισε συνολικά 4 Μετάλλια (1 Χρυσό, 2 Ασημένιο και 1 Χάλκινο).

Προπονητές των αθλητών Special Olympics Π.Ε.Εύβοιας είναι :

Κώστας Ρωμανός στη ποδηλασία και τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη και προετοιμασία του αθλητή και για την επίτευξη των επιτυχιών του.

Αλεξία Μπαρδακλή συμμετείχε ως προπονήτρια του Καγιάκ στην Ελληνική Αποστολή των Special Olympics και της είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την σημαντική συνεισφορά της τόσο κατά την διάρκεια των αγώνων Καγιάκ στο Βερολίνο, όσο και στην γενικότερη προετοιμασία του αθλητή.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε και την εξαιρετική ομαδική συνεργασία της με τον επικεφαλής προπονητή του αθλήματος του καγιάκ Μανώλη Αγγελάκη στους Παγκόσμιους Berlin 2023 καθώς και τον προπονητή Αλεξάντερ Νικίτοβιτς καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών του Καγιάκ.

Αυτό αναδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η ελληνική ομάδα Καγιάκ στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Berlin 2023 κέρδισε 10 μετάλλια ( 7 Χρυσά , 2 Ασημένια και 2 Χάλκινα)

Το προπονητικό πρόγραμμα στο άθλημα του Καγιάκ στην Ελλάδα, αναδεικνύεται ως κορυφαίο στην Ευρώπη και πιθανά σε παγκόσμιο επίπεδο και το οποίο έχει την αμέριστη υποστήριξη σε υλικοτεχνική υποδομή των Special Olympics Hellas.

Θερμά συγχαρητήρια !!!!!!!! σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους και στους προπονητές ευχόμενοι πάντα να αγωνίζονται για να μας κάνουν χαρούμενους, ευτυχείς με τις επιδόσεις τους ...
Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube