Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αποτελέσμτα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2014-2015

E.E.T.A.A.
Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τα ονόματα των μητέρων με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για τους Παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014  - 2015.  Τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 αναφέρουν τις δυνητικά ωφελούμενες με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών αλλά και τις ωφελούμενες με ελλιπή φάκελο.
 Στα αποτελέσματα επίσης ανακοινώνονται και οι εκπρόθεσμες αιτήσεις που έγιναν από αιτούντες.

Οι μητέρες θα μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2014 - 2015 εγγράφως είτε με fax είτε με e-mail στο miteresenstaseis@eetaa.gr  αλλά και ταχυδρομικώς.

Από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις των μητέρων που απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους ενώ η EETAA θα ανακοινώσει στο τέλος του μήνα τους οριστικούς πίνακες.
Στις ενστάσεις οι μητέρες θα μπορούν να στέλνουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά ώστε να αυξηθεί η μοριοδότηση τους .
Μετά την επεξεργασία των ενστάσεων, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και στις 31 Αυγούστου οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Όπως έχει γίνει γνωστό θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες θέσεις από τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ και του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ  .Δηλαδή περίπου 89.000 θα είναι οι δικαιούχες μητέρες όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ως ακολούθως:

Α/Α ΓΡΑΦΕΙΑ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα 

ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ &  ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος - 54626, Θεσσαλονίκη 
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά θα συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης, δεν θα γίνονται αποδεκτά .


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube