Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία

Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός
Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα – Πολιτισμός» για την   Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Αναπηρίας προσκάλεσε τα σχολεία Α΄/βαθμίου  και Β΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Παράσταση «Ο Ψαράς και η Ψυχή του» του  Όσκαρ Ουάϊλντ  στο Θέατρο Παπαδημητρίου , όπου  δόθηκαν 4 πρωινές  παραστάσεις  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Σκοπός του Συλλόγου  ήταν  να τονιστεί ότι η διαφορετικότητα  δεν χωρίζει , αλλά ενώνει τους ανθρώπους  . Όλοι είμαστε ιδιαίτεροι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά  αν σπάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές που μόνοι μας τοποθετούμε θα βρούμε κοινό τόπο επαφής  μέσα από τη φιλία , την αγάπη, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη.
Τις παραστάσεις παρακολούθησαν περίπου 1.000 μαθητές  τους οποίους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά , την ανταπόκρισή τους  καθώς  και τον ενθουσιασμό τους για τις ερμηνείες  της Θεατρικής Ομάδας .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά  αφ’ ενός την υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Α΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως κα Θάλεια Καλαμπαλίκη και αφ’ ετέρου  τη Διευθύντρια  της Β΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως  κα Κατερίνα Καραμάνου  για την αποδοχή και την σημαντική βοήθειά τους , αλλά και για την εκεί  παρουσία τους.                                            Αμφότερες ανεφέρθησαν με σημαντικές παρεναίσεις στους μαθητές αναφορικά με τη διαφορετικότητα και τον τρόπο αποδοχής και αντιμετώπισης της , καθώς και για τα μυνήματα που εμπεριείχε  η παράσταση .
Επίσης  Ο σύλλογος   ευχαριστεί τους  Διευθυντές και Διευθύντριες  των  Σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας , καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μαθητές.

Τα Σχολεία που παρακολούθησαν τις παραστάσεις ήταν :

Δημοτικά Σχολεία Χαλκίδας:
2ο  , 4ο  , 12ο  , 19ο  & 25ο

Γυμνάσια :
1ο  , 3ο , 4ο   , 5ο  , 6ο  , 7ο   Χαλκίδος & Γυμνάσιο  Νέας Λαμψάκου

Λύκεια : 
1ο , 2ο   Χαλκίδος & Λύκειο Βασιλικού

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube