Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μετακινήσεις και διαμονή Συνέδρων στις 9 & 10 Μαΐου 2015 για το 18ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Μετακινήσεις και διαμονή Συνέδρων στις 9 & 10 Μαΐου 2015 για το 18ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επισημάνσεις, που αφορούν στη μετακίνησή σας και στη διαμονή σας στα ξενοδοχεία «ΦΟΙΝΙΞ» και «ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ» στη Γλυφάδα:


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι μετακινήσεις των Συνέδρων από την Περιφέρεια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Α. Όλες οι μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν με το οικονομικότερο μεταφορικό μέσο, δηλαδή πλοίο (για τους συνέδρους από τη νησιωτική Ελλάδα), τρένο-ΚΤΕΛ (για τους συνέδρους από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα), αστικές συγκοινωνίες, προαστιακός σιδηρόδρομος και μετρό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θα καλυφθούν μετακινήσεις με ταξί.
Β. Μετακινήσεις συνέδρων που θα πραγματοποιηθούν με αυτοκίνητο Ι.Χ., θα αποζημιωθούν με 0,20€/χλμ, με ανώτατο ποσό αποζημίωσης τα 150€ ανά Ι.Χ. και μόνο εφόσον με το όχημα μετακινούνται 2-4 σύνεδροι (σημειώνεται ότι στην αποζημίωση περιλαμβάνονται τα πάσης φύσεως διόδια του Ε.Ο.Δ. και τα εισιτήρια πλοίων πορθμείων, τα οποία αποζημιώνονται στο ακέραιο).  Κατά τη συμπλήρωση του σχετικού εξοδολογίου, ο κάθε σύνεδρος θα επισυνάπτει φ/α της άδειας κυκλοφορίας του Ι.Χ. ιδιοκτησίας του και τα διόδια της διαδρομής ως αποδεικτικά της μετακίνησής του.
Γ. Για τους συνέδρους που προέρχονται από τους νομούς Θεσ/νίκης, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, θα μισθωθεί λεωφορείο-πούλμαν 60 θέσεων που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8/5/2015, ώρα 13:00 από την οδό Μοναστηρίου στη Θεσ/νίκη έναντι Σ.Σ. Θεσ/νίκης και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο (με ενδιάμεση στάση το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) την Κυριακή 10/5/2015 περίπου στις 22:30. (ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: για όσους Συνέδρους από τους παραπάνω νομούς επιθυμούν να μετακινηθούν με Ι.Χ. η αποζημίωση είναι 0,20 € ανά χιλιόμετρο και η διανυθείσα απόσταση θα υπολογίζεται από το κέντρο του Νομού μέχρι την Αθήνα, σύμφωνα με επίσημους πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων και με ανώτατο ποσό αποζημίωσης τα 150€ ανά Ι.Χ. και τις προϋποθέσεις της ως άνω παραγράφου Β). 

Τέλος επισημαίνεται ότι το ανωτέρω λεωφορείο-πούλμαν θα πραγματοποιήσει και όλες τις μετακινήσεις συνέδρων από και προς τα ξενοδοχεία διαμονής των συνέδρων στη Γλυφάδα.
ΠΡΟΣΟΧΗ:  
1.Κατ’ εξαίρεση θα καλυφθούν μετακινήσεις από τους τόπους κατοικίας στην Αθήνα και επιστροφή με αεροπλάνο μόνο για συνέδρους από τη νησιωτική Ελλάδα (νησιά Αιγαίου, Ιονίου, Κρήτη), την Αν. Μακεδονία & Θράκη, την Ήπειρο, καθώς και για όσους συνέδρους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να μετακινηθούν με τρένο, ΚΤΕΛ ή πλοίο.
2. Δε θα καλυφθούν εισιτήρια α΄ θέσης με τρένο και business class με αεροπλάνο.

(Σας επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάτε τα εισιτήρια, τις αποδείξεις διοδίων και όσοι μετακινηθούν με  αεροπλάνο, τις κάρτες επιβίβασης. Η πληρωμή θα γίνει αφού αποσταλούν ταχυδρομικά στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ το σχετικό εξοδολόγιο συμπληρωμένο και τα πρωτότυπα παραστατικά εξόδων μαζί με τα παραστατικά της επιστροφής κάθε Συνέδρου στον τόπο προορισμού του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Έξοδα που δεν συνοδεύονται από πρωτότυπα παραστατικά, δεν θα γίνουν δεκτά προς αποζημίωση από την Ομοσπονδία).

                                                                             ΑΦΙΞΕΙΣ

Παρασκευή 8/5/2015:
-Φορείς που θα έρθουν από Παρασκευή και θα έχουν 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Μαΐου 2015) θα είναι από τους Νομούς: Θεσ/νίκης, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας.

Σάββατο 9/5/2015 (αφίξεις έως την ώρα έναρξης του Συνεδρίου):
-Φορείς που θα έχουν 1 διανυκτέρευση (Σάββατο 9/5/2015) θα είναι από τους Νομούς : Αχαΐας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Μεσσηνίας, καθώς και όσοι σύνεδροι από τη νησιωτική Ελλάδα και άλλες περιοχές θα μετακινηθούν αεροπορικώς.

                                                                      ΔΙΑΜΟΝΗ

1. Οι Σύνεδροι θα φιλοξενηθούν σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια των ξενοδοχείου «ΦΟΙΝΙΞ»   και «ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ»  και όχι σε μονόκλινα. Σε περίπτωση που κάποιος Σύνεδρος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο, θα καταβάλλει τη διαφορά με το δίκλινο. Επίσης, θα καλυφθεί διαμονή σε τρίκλινα δωμάτια μόνο σε περιπτώσεις Συνέδρων που είναι ζευγάρι και θα διαμείνουν μαζί με το ανάπηρο παιδί τους, ενώ σε περιπτώσεις που ο ένας εκ των 2 συζύγων δεν είναι Σύνεδρος, επίσης το κόστος της επιπλέον κλίνης θα βαρύνει οικονομικά τον ίδιο.

2. Οι Σύνεδροι κάθε φορέα θα διαμείνουν στο ίδιο δίκλινο δωμάτιο, εφόσον είναι του ιδίου φύλου. Αν είναι διαφορετικού φύλου, θα μοιραστούν το δωμάτιό τους  με Σύνεδρο από οποιοδήποτε άλλο φορέα. 

3.Επίσης, αν οι Σύνεδροι του ίδιου φορέα είναι ανδρόγυνο με διαφορετικά επώνυμα, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί άμεσα, ώστε να τακτοποιηθούν στο ίδιο δωμάτιο.

4.Για τα δωμάτια και για το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνετε, θα επικοινωνείτε μόνο με την ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Αθήνα και συγκεκριμένα με την κυρία Μαρία Ιωακειμίδου στα τηλ. 210-5236501/ 210-5230423, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 16.00. 


                                                                     ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής μόνο για τους εκλεγμένους Συνέδρους κάθε φορέα και όχι για άλλα πρόσωπα, τα οποία τυχόν τους συνοδεύουν. Επίσης, δε θα καλυφθούν δαπάνες για τηλεφωνήματα και ποτά, καθώς και για φαγητό εκτός των γευμάτων που καλύπτει η ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube