Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" ευχαριστεί θερμά τα μέλη,τα παιδιά ,τους γονείς , τους εθελοντές και τους πολυάριθμους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του πλαισιώνοντας  με την ευγενική  παρουσία τους ,στα γραφεία του, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Ευάγγελος Μαχαίρας.

Από την πρόεδρο του Συλλόγου έγινε σύντομη ενημέρωση των πεπραγμένων καθώς και για τις προετοιμαζόμενες δραστηριότητες εντός του 2017, αλλά και για άλλες επιμορφωτικές ασχολίες που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω κοινωνικοποίηση των ΑμεΑ.
Μεταξύ των παρισταμένων ήταν και ο κ. Σταύρος Μακαρίου , μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας και στενός συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου , ο οποίος  προσέφερε στην πρόεδρο ένα βιβλίο του για τον σύλλογο με τίτλο: Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος "Ο ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ"  και  ευχήθηκε " Καλή συνέχεια σε όλες και όλους , παιδιά, γονείς,  μέλη, εθελοντές και φίλους του Συλλόγου και των Special Olympics ".

Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν: από τα παιδιά του Συλλόγου  ο Βασίλης  Γραμματικός  και από τα μέλη η κ. Σταυρούλα Σκιά-Νικολάκη, παρέλαβαν από ένα χειροποίητο γούρι προσφορά της κ. Κατερίνας Μανάρα την οποία και ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τα καταστήματα "ΑΡΤΟΣ & ΓΕΥΣΗ" - ΒΟΥΡΓΙΑΣ  για την βασιλόπιτα που πρόσφερε στην εκδήλωση του Συλλόγου.

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Κοπή πίτας

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube