Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Εκδήλωση "Τα Ανδρείκελα"

Εκδήλωση Τα Ανδρείκελα
Η Ομάδα Εκφραστικής Κίνησης ΑμεΑ του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" παρουσίασε στις 7 Μαρτίου 2017 το πρωί ,το χορόδραμα "Τα Ανδρείκελα" του Κώστα Καρυωτάκη σε διδασκαλία Ανδρέα Κολίσογλου, στις μαθήτριες και τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας "Νίκος Σκαλκώτας" που τους συνόδευσαν ο Διευθυντής τους κ. Κωνστσαντίνος Κουρμπετης και ομάδα διδακτικού προσωπικού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας & Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος , ο οποίος συνοδευόταν από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη  π. Νεκτάριο Ευγενικό  καθώς και η βουλευτής Εύβοιας κα. Ζωή Λιβανίου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  έκλεισε την εκδήλωση αφ' ενός επαινώντας με θερμά λόγια τους συντελεστές  της παράστασης για την ερμηνεία τους , τον Σύλλογο για σοβαρότητα των προσπαθειών του  και κατέληξε με ένα εμπνευσμένο και διδακτικό λόγο  που άγγιξε το πνεύμα και την ψυχή μας, ορμώμενος από το θέμα του χοροδράματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση  Η παρουσία τους υποδηλώνει για ακόμα μια φορά περίτρανα ότι η πίστη και η δύναμη θέλησης συμβάλλει να υπερνικούμε ανυπέρβλητα εμπόδια και αυτοδίκαια να κερδίζουμε το σεβασμό και την κοινωνική αποδοχή.

Ευχαριστούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την ευγενική συμπαράστασή του.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube