Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Συμμετοχή του Συλλόγου "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" στην ημερίδα στο Γ.Ν.Ε "ΘΡΙΑΣΙΟ"

Απολογισμός ημερίδας στο Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο»
Υπό την Αιγίδα της Ε.Ν.Ε., η Ημερίδα στο Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο», στο πλαίσιο εορτασμού της 12ης Ευρωπαϊκής Ημέρας για τα Δικαιώματα των ασθενών στις 18 Απριλίου 2018 με θέμα:  «Ισότητα στην πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας»
Στο πλαίσιο εορτασμού της 12ης Ευρωπαϊκής Ημέρας για τα Δικαιώματα των ασθενών, πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2018, στο Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο», η Ημερίδα με θέμα: «Ισότητα στην πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας», η οποία τελούσε υπό την Αιγίδα της Ε.Ν.Ε. με την αντίστοιχη μοριοδότηση Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Επιτροπή Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης & το Αυτοτελές «Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του νοσοκομείου.
Το επιστημονικό πρόγραμμα της Ημερίδας ήταν άρτια δομημένο και ανέδειξε ολιστικά, τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, τόσο ως προς την πρόσβασή τους στις δομές υγείας, όσο και ως λήπτες υπηρεσιών υγείας. Η συμμετοχή των νοσηλευτών και των επαγγελματιών υγείας ήταν αθρόα, γεγονός το οποίο καταδεικνύει το θερμό ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες της χώρας. Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ν.Ε. και απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ν.Ε. κ. Δάγλας Αριστείδης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος συγχαίρει τη Διοίκηση του Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο», καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Ημερίδας για την άψογη διοργάνωση και δηλώνει αρωγός σε μελλοντικές επιστημονικές δραστηριότητες.





Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube