Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Στους Εθνικούς Αγώνες των Special Olympics στην Αυστρία συμμετείχε αντιπροσωπεία των Special Olympics Hellas στο άθλημα του Judo

Αντιπροσωπεία των Special Olympics Hellas συμμετείχε στους Εθνικούς Αγώνες των Special Olympics Aυστρίας στο άθλημα του Judo, το οποίο διεξήχθη στη πόλη Vöcklabruck που φιλοξένησε τους εθνικούς θερινούς αγώνες από τις 7 έως τις 12 Ιουνίου 2018.
Στην Ελληνική Αποστολή συμμετείχαν : οι αθλητές Μιχάλης Φραγκουλόπουλος από το Προπονητικό Πρόγραμμα Ν. Αττικής και Γιώργος Μιχαηλίδης από το Προπονητικό Πρόγραμμα Ν. Ευβοίας.

Αρχηγός Αποστολής ο Επικεφαλής του Αθλήματος του Judo των Special Olympics Hellas κ. Γιάννης Βιδάλης!


Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα επέστρεψε 12 Ιουνίου το μεσημέρι χαρούμενη για τις σημαντικές επιτυχίες της. Έλαβε συνολικά 4 μετάλλια.

Ο Μιχάλης Φραγκουλόπουλος έλαβε 2 Χάλκινα Μετάλλια  και ο Γιώργος Μιχαηλίδης έλαβε  1 χρυσό  Μετάλλιο και ένα Αργυρό Μετάλλιο [προπονητής του είναι ο Γιάννης Δήμου]

Ευχαριστούμε θερμά τον Επικεφαλής του Αθλήματος του Judo των Special Olympics Hellas  και Αρχηγό της Αποστολής, εξαίρετο δάσκαλο και άνθρωπο, κ. Γιάννη Βιδάλη!  Η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics Hellas είναι υπερήφανη και χαρούμενη για τις επιτυχίες τους, σ' αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.


Στο αεροδρόμιο υποδέχτηκαν τον αθλητή μας Γιώργο Μιχαηλίδη , ο Αντιπρόεδρος της ΔΟΠΠΑΧ  και Εθελοντής των S.O.Π. Ε.Εύβοιας κ. Κώστας Μπαρούτας καθώς και η συντονίστρια προγράμματος S.O. Π.Ε. Ευβοίας  Ειρήνη Μερτζιάνη.

Σ' αυτή τη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 1800 αθλητές  που έλαβαν μέρος σε 18 αθλήματα. καθώς και 600 προπονητές

Σύνθημα των Θερινών αγώνων στην Άνω Αυστρία [Oberösterreich] ήταν το "Κτίζουμε Γέφυρες" ["Brücken Bauen"],


H τελετή έναρξης ήταν εντυπωσιακή όπου έγινε η αφή της φλόγας και περισσότεροι από 150 ηθοποιοί δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube