Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Οι αθλητές Special Olympics Π.E. Εύβοιας παρακολούθησαν στις 22 Οκτωβρίου 2018 τον Ποδοσφαιρικό Αγώνα των παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος 2004 & Διρφύων- Μεσσαπίων

Tα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας ευχαριστούν τους διοργανωτές του φιλανθρωπικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα Αετοί Διρφύων -Μεσσαπίων καθώς τους συνδιοργανωτές : Σύνδεσμο Φίλων Νοσοκομείου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" , ΔΟΑΠΕΧ, UNESCO , για την πρόσκληση τους να παρακολουθήσουν οι αθλητές μας αφιλοκερδώς τον σημαντικό αυτό αγώνα.
Οι αθλητές μας ενθουσιαστήκαν που τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά, να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος. καθώς και τους Αετούς Διρφύων -Μεσσαπίων. Στον αγώνα συμμετείχαν μεγάλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Κώστας Χαλκιάς, ο Κώστας Φρατζέσκος και πολλοί άλλοι. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας ποδοσφαίρου , ο οποίος αγωνίστηκε και με τα χρώματα της Εθνικής μας Νίκος Σαργκάνης Την έναρξη έκαναν οι μαζορέτες της Ειρήνης Αϊνδηλή. Στο ημίχρονο διεξήχθη μίνι αγώνας ανάμεσα στις γυναικείες ομάδες των Αβαντίδων και των Απολλωνίδων.

Τα έσοδα διετέθησαν στο Σύνδεσμο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας " ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" .





Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube