Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τα Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας [Α.Μ.Α] συμμετείχαν στη διαδρομή των1.200 μέτρων. Ο αθλητής μας Βασίλης Γραμματικός τερμάτισε 2ος

Δεν περιγράφονται οι στιγμές που ζούμε σε κάθε Μαραθώνιο. Αθλητές, εθελοντές, προπονητές, μέλη οικογενειών, μαθητές, φίλοι, συνεργάτες, χορηγοί, διοίκηση, μικροί και μεγάλοι, όλοι μια ενθουσιώδης ομάδα, τρέξαμε και φέτος στη διαδρομή των 1.200 μέτρων των Special Olympics Hellas στο πλαίσιο του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Φέτος είχαμε την τιμή να συναντηθούμε αθλητικά με την νεοαφιχθείσα Πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κα. Zhang Qiyue, που έχει εκφράσει το ζωηρό της ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα των Special Olympics Hellas.


Ευχαριστούμε πολύ την Οργανωτική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και τον ΣΕΓΑΣ για την υποστήριξή τους και την θερμή φιλοξενία.
Θερμές ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

Τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας έδωσαν και φέτος το παρόν με 10 αθλητές και αθλήτριες καθώς και με τους προπονητές και εθελοντές . Ένας από τους αθλητές μας, ο Βασίλης Γραμματικός, τερμάτισε 2ος . Ευχαριστούμε όλους !!!!!!Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube