Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αναχώρηση Αποστολής Special Olympics Hellas για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics "Abu Dhabi 2019"

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 αναχώρησε η 91μελής  Αποστολή των Special Olympics Hellas από το Διεθνές  Αεροδρόμιου Ελ. Βενιζέλος για να λάβει μέρος στους  Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics "Abu Dhabi 2019".

Οι αθλήτριες και αθλητές ήταν χαρούμενοι  που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και ανθρωπισμού . 
Στην αποστολή συμμετέχει με πολλές ελπίδες  και ο αθλητής ποδηλασίας των S.O. Π.Ε. Εύβοιας Βασίλης Γραμματικός, τον οποίο συνόδευσαν στο αεροδρόμιο  και αποχαιρέτησαν μέλη της τοπικής επιτροπής Π.Ε. Εύβοιας : Βίλυ Σκιά-Νικολάκη, Αναστασία Βάκα και η Ειρήνη Μερτζιάνη.



Οι αθλητές των Special Olympics Hellas θα λάβουν μέρος σε 14 από τα 24 αθλήματα που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Αγώνων "Abu Dhabi 2019"  και συγκεκριμένα:, Στίβος, Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Άρση Βαρών, Ρυθμική Γυμναστική , Bowling, Ποδηλασία, Kαγιάκ, Ιστιοπλοΐα , Αντιπτέριση, Καλαθοσφαίριση, Bocce , Ιππασία και Ποδόσφαιρο.
       
'Όλες οι εθνικές αποστολές  που θα συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους αγώνες  Special Olympics "Abu Dhabi 2019" θα φιλοξενηθούν (Ηost Town)  για τέσσερις ημέρες 8-11 Μαρτίου σε ένα από τα επτά Εμιράτα .

Η ελληνική αποστολή θα φιλοξενηθεί , το οποίο Εμιράτο Ras Al Khaimah έχει πλούσια ιστορία καθώς ήταν φημισμένο για το λιμάνι και τα μαργαριτάρια, τα οποία ήταν τα πιο λευκά και στρογγυλά παγκοσμίως .

Στους Παγκόσμιους αγώνες  Special Olympics "Abu Dhabi 2019"που θα διαρκέσουν από 8 - 22 Μαρτίου 2019 συμμετέχουν 194 χώρες με7.500 αθλητές,3.000 προπονητές ,20.000 εθελοντές και θα διεξαχθούν 24 αθλήματα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
στην Ελληνική ΑΠOΣΤΟΛΗ
των SPECIAL OLYMPICS ΗELLAS









Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube