Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

1η Συνάντηση Εργασίας Εκπαιδευτικών– Unified Schools Workshop

Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε  η 1η Συνάντηση Εργασίας Εκπαιδευτικών - Unified Schools Workshop, στην οποία συμμετείχαν Εκπαιδευτικοί Α΄& Β'/θμιας  - Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Καθηγητές Ειδικής Εκπαίδευσης Σχολείων που συμμετέχουν έως τώρα στο πρόγραμμα, "Play Unified. Learn Unifed./ Παίζουμε μαζί . Μαθαίνουμε μαζί" παρακολούθησαν την παρουσίαση του προγράμματος καθώς και τρόπους εφαρμογής του στο σχολείο τους, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν για την καθιέρωση του θεσμικού πλαισίου διεξαγωγής Unified δράσεων στα σχολεία της χώρας.
Σημειώνουμε ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων από σχολεία της Χαλκίδας.

Αυτή η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Special Olympics International  και την ουσιαστική στήριξη του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Η υλοποίησή της θα είναι εντελώς δωρεάν σ' όλη τη χώρα.
Η δράση είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας , είναι ένα ενταξιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα - αθλητικό πρόγραμμα, στο οποίο μαθητές με και χωρίς νοητική αναπηρία συμμετέχουν σε κοινές αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό τη γνωριμία, την αποδοχή, την ευαισθητοποίηση και την διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης.







Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube