Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Στην εκδήλωση βράβευσης Sterea Basket Awards 2019 επιβραβεύτηκαν και δυο αθλητές των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Εύβοιας έλαβε χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη γιορτή του Basket ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς , με τις βραβεύσεις των Sterea Basket Awards 2019.
 Ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτης Νικολάου, δραστήριος δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του ιστότοπου Stereabasket.gr  συνεπικουρούμενος από τον Σπύρο Βασιλείου , συντάκτη του All Star Basket και την ραδιοφωνική παραγωγό Βένια Σαμπάνη .
Στην εκδήλωση των Stereabasket Awards βραβεύτηκε  η εθνική Ελλάδας Κωφών που κατέκτησε φέτος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία, συνεχίζοντας το σερί επιτυχιών, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιάδα και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! 
Σ' αυτή την σημαντική και καθ' όλα επιτυχημένη εκδήλωση Βραβεύτηκαν σπουδαίες προσωπικότητες και ινδάλματα του Basket . 

Επίσης  τιμήθηκαν οι αθλητές των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας  ο Βασίλης Γραμματικός (ποδηλασία) , και ο Γιώργος Μιχαηλίδης (Judo) που καταχειροκροτήθηκαν για τις επιτυχίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προπονητές αντίστοιχα  :  Κώστας Ρωμανός , Γιάννης Δήμου.

Την απονομή στους αθλητές έκανε ο Μιχάλης Θαλάσσης ιδιόκτητης , της ομωνύμης εταιρίας ΚΤΕΟ, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι.. "είναι τιμή του που βραβεύει ανθρώπους με αυτή τη δύναμη ψυχής και ότι η εταιρία του θα είναι πάντα κοντά στον αθλητισμό."
Η Τοπική Επιτροπή των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ευχαριστεί τους διοργανωτές των  Stereabasket Awards και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Νικολάου για την τιμή που επεφύλαξαν στους αθλητές μας επιβραβεύοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους και οι οποίοι τιμούν με τις επιτυχίες τους την Εύβοια.







Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube