Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Συμμετοχή των Special Olympics Π.Ε. Ευβοίας στην Εκδήλωση 1ου Λυκείου Χαλκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία [ΑμεΑ] 2019.

Τα Special Olympics  Π.Ε. Ευβοίας  την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019  συμμετείχαν , κατόπιν προσκλήσεως, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Λύκειο Χαλκίδας  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία [ΑμεΑ] .

Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ενημέρωση και στην επίδειξη του αθλήματος του Judo από αθλητές των S.O. Π.Ε. Εύβοιας για την ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και την παρότρυνση τους να συμμετέχουν σε unified αθλήματα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου , όπου προσήλθαν μαθήτριες και μαθητές που κατενθουσιάστηκαν και συμμετείχαναπό κοινού με τους αθλητές μας .

Στην επίδειξη του αθλήματος του Judo ήταν οι αθλητές μας: Γιώργος Μιχαηλίδης και Νίκος Δροσάτος υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Γιάννη Δήμου.

Τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας ευχαριστούν θερμά για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία την Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Χαλκίδας κα Μαρία Ματθαίου , διδακτικό προσωπικό καθώς και τους μαθήτριες - μαθητές .

Για όλους τους συμμετέχοντες ήταν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube