Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η σκληρή πραγματικότητα των ηρώων γιατρών σε 12 συνταρακτικά σκίτσα

Κανείς δεν περίμενε ότι το 2020 θα επιφύλασσε μια πανδημία για την ανθρωπότητα. Η εξάπλωση του κορονοϊού, τα αυξανόμενα κρούσματα αλλά και οι χιλιάδες θάνατοι έχουν σπείρει την απαισιοδοξία και τον φόβο σ' ολόκληρο τον κόσμο. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι έχουμε ανάγκη να κρατηθούμε από μια "σανίδα ελπίδας". Χρειαζόμαστε κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.


'Ένας ταλαντούχος σκιτσογράφος απ' το Ιράν ο Αlireza Parkdel, δημιουργεί εικόνες που αντικατοπτρίοζυν την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου απέναντι στον αόρατο εχθρό. Οι εικόνες του αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα εκείνων που θυσιάζονται για να φροντίσουν εμάς γιατρούς, νοσοκόμους και νοσηλευτές. Είναι οι πρωταγωνιστές αυτών των εικονογραφήσεων και πραγματικά τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Οι φύλακες άγγελοι που υπερασπίζονται τη ζωή

Τους λείπουν καθημερινά τα παιδιά τους, οι σύντροφοί τους, οι γονείς τους και όμως ξενυχτούν στο προσκέφαλο των ασθενών τους.


Απέναντι στις αντιξοότητες, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα πολεμήσουν τον θάνατο και τον πόνο.Είναι, όμως και μια δύσκολη μάχη απέναντι στον χρόνο.


Και σ' αυτή τη μάχη, τα μεγαλύτερα όπλα είναι η αλληλεγγύη, η αλληλοϋποστήριξη και η αυτοθυσία
Όλ' αυτά, σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και τον σεβασμό θα φέρουν ξανά την ελπίδα.  Σας ευχαριστούμε !!! Είστε αληθινοί μα ςήρωες!!!!!!!!!!!!!!!                                                                                            
Πηγή:  Newsitamea

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube