Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Απονομή τιμητικών διπλωμάτων σε μαθητές του ΓΕΛ Ν. Αρτάκης, δημιουργούς video δράσεων του συλλόγου

Την Τρίτη το πρωί της  27ης  Οκτωβρίου 2020 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ  "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός"  παρέστησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΓΕΛ Ν. Αρτάκης , όπου τηρήθηκε υποδειγματικά και το πρωτόκολλο ασφαλείας που επιβάλλεται λόγω του Covid-19 .

Επίσης σκοπός της εκεί παρουσίας των μελών του Συλλόγου ήταν και η απονομή τιμητικών διπλωμάτων αφ' ενός στους εμπνευστές και δημιουργούς του video που δωρίθηκε στο Σύλλογο και αφ' ετέρου στο Γενικό Λύκειο  Ν. Αρτάκης , το οποίο και παρέλαβε ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Κωνσταντίνος Στεργίου, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την ευαισθητοποίηση και την  ώθηση των μαθητών σε θέματα αλληλεγγύης  και προσφοράς.

Τα τιμητικά διπλώματα απονεμήθηκαν : στους μαθητές της Β' Λυκείου   Κωνσταντίνο - Νικόλαο Μπασινά, Αικατερίνη Πάλλη, Μπιλιαρδή Αικατερίνη και Δήμητρα Μαύρου. καθώς και στη καθηγήτρια κα Βασιλική Τσαμάκη , οι οποίοι κατά τη διάρκεια  του σχολικού έτους 2019-2020 στο μάθημα  "Ερευνητικές Δημιουργικές Δραστηριότητες " ομού  προέβησαν στη δημιουργία video σχετικό με τη δράση του Συλλόγου " Άνθρωπος -Ελπίδα - Πολιτισμός" 

Η  ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των σχολείων σε θέματα ΑμεΑ  πρέπει πάντα  να αγκαλιάζεται με ιδιαίτερη αγάπη, να ενθαρρύνεται και να εκτιμάται δεόντως . 








Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube