Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Συμμετοχή Αθλητών Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22" 3-8/10/22

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22" είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή που υμνεί τη δύναμη της ψυχής ,την αλληλεγγύη και δίνει μια πολύ σπουδαία αγωνιστική ευκαιρία σε 900 αθλητές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και οι οποίοι θα αγωνιστούν για 5 ημέρες, σε 7 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Ποδόσφαιρο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση – Ping-Pong, Μπάσκετ, Ποδηλασία και Στίβο), αναδεικνύοντας την προσπάθεια και τα ταλέντα τους και στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης!
 Οι Πανελλαδικού αγώνες Special Olympics "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 22" θα διεξαχθούν στο Λουτράκι Κορινθίας από 3 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Την Τελετή Έναρξης θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, ώρα 19:00, ενώ η Τελετή Λήξης θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Θέατρο SportCamp, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 19:00.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics όλοι είναι νικητές! Όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν, θα εξασφαλίσουν ένα από τα 8 μετάλλια που θα απονεμηθούν ανά άθλημα: χρυσό, αργυρό και χάλκινο για τους τρεις πρώτους και μετάλλιο συμμετοχής για τους επόμενους πέντε. Κάθε συμμετοχή είναι αξιέπαινη κι αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς προάγει την αξία του «Ευ αγωνίζεσθαι»: Οι αθλητές παίζουν δίκαια, ομαδικά, με σεβασμό στους συναθλητές τους, με στόχο όχι να «βγουν πρώτοι», αλλά να ζήσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να αθληθούν, να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, να εξελιχθούν και να κάνουν φίλους!
Η αποστολή των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας θα αγωνιστεί στα αθλήματα: Ποδηλασίας,  Στίβου και Bocce Γραμματικός Βασίλης, Προπονητής Κώστας Ρωμανός Κονοβέση Γιώτα, Μιχελής Βαγγέλης, Μιχελή Κατερίνα Μέγκυ Ντουλελάρι .Προπονήτρια Χαρά Γλυκού Γαβριήλ Μαριάννα, Δεληανέστης Ιωάννης, Κόντου Κατερίνα, Μακρή Μαρία, Μιχελής Κωνσταντίνος, Ναυροζίδης Λευτέρης,  Στάμου Θανάσης, Τζιγιάννη Βασιλική.  Προπονήτρια Μαρία Μοσχώνη   
Αρχηγός Αποστολής  Μαρία Μπασούκου ,  Εθελόντρια  Αγλαϊα Μοσχών
Την προσπάθειά τους θα αγκαλιάσουν και θα χειροκροτήσουν οι οικογένειες και οι συνοδοί τους, οι προπονητές, οι εθελοντές, οι συνεργάτες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα αλλά και η τοπική κοινωνία, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που θα λάβουν μέρος στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, να εκτιμάται ότι θα αγγίξει τους 1.500 ανά ημέρα!



Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube