Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Συμμετοχή των αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας στους Πανελλήνιους Αγώνες Κανόε-Καγιάκ από 3- 5 Νοεμβρίου 2023 στη λίμνη Κουρνά - Δήμου Αποκορώνου

Tα Special Olympics Hellas σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων τον Δήμο Αποκορώνου θα πραγματοποιήσουν Πανελλήνιους Αγώνες Κανόε-Καγιάκ Special Olympics 2023, στην Κρήτη, στη Λίμνη Κουρνά από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023. Συνολικά θα συμμετέχουν 60 αθλητές και αθλήτριες καγιάκ των Special Olympics από την Ελλάδα, και συγκεκριμένα από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Καστοριά, τη Χαλκίδα, και τα Χανιά, καθώς και από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Special Olympics της Γερμανίας, τη Πολωνίας και τη Λιθουανίας, θα αγωνιστούν μαζί με αθλητές χωρίς νοητική αναπηρία, με την καθοδήγηση των προπονητών, των συνοδών τους και εθελοντών. Τα αγωνίσματα είναι ανδρών – γυναικών 200 μ., μονά, διπλά και Unified (μεικτά με τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς νοητική αναπηρία).

Χορηγοί και Διαχρονικοί Υποστηρικτές είναι οι: Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, Δήμος Αποκορώνου, Ναυτικός Όμιλος Χανίων (Ν.Ο.Χ.), Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ, SUP, Surfing, Το Pilot Beach Resort, και η ANEK LINES Οfficial εξασφαλίζουν εντελώς δωρεάν τη διαμονή και τη διατροφή των αποστολών καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, και τη μετακίνησή τους.

Συμετέχουν 5 αθλητές Κανoε-Καγιάκ του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας και μια αθλήτρια unified partner .

Αφράτης Γεώργιος, Βουγέσης Απόστολος, Γούναρη Ευαγγελία- Μαρία, Μιχαηλίδης Γεώργιος, Μπεκιάρης Γρηγόρης , unified partner Ζησίμου Νίκη .

Την αποστολή συνοδεύουν : 

  • Αρχηγός αποστολή Ντίνα Καλούση
  • Προπονήτρια Μπαρδακλή Αλεξία
  • Συνοδός Αγια Μοσχώνη

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube