Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστίες του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» για την προσφορά αγάπης του SM AB Βασιλόπουλος Κατάστημα 2 [Λεωφ. Χαϊνά 27]

Για 13η συνεχή χρονιά πραγματοποιεί την σημαντική εθελοντική προσφορά του το προσωπικό του καταστήματος SM AB Βασιλόπουλος Κατάστημα 2[ Λεωφ. Χαϊνά 27]

Στόχος , σκοπός και επιτυχία αυτής της πολυετούς εθελοντικής δράσης είναι ότι έχει γίνει αποδεκτή και από τους πελάτες του καταστήματος που αποδεχόμενοι την πρόκληση-πρόσκληση κάνουν μαζί με το προσωπικό την διαφορά , δίνοντας χαρά και χαμογέλα ευτυχίας και ευγνωμοσύνης στους συνανθρώπους μας .

Το καλάθι της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς γέμισε έτσι και φέτος με πάμπολλα και όμορφα καλούδια ,που ήδη προσφέρθηκαν σε 20 οικογένειες του συλλόγου.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί για την πρωτοβουλία τους την διευθύντρια Ελένη Κωνσταντίνου , τους υποδιευθυντές Παναγιώτα Τουλούμη και Νικόλαο Κόνιαρη καθώς και το προσωπικό του Καταστήματος , αλλά και όλους όσοι με περισσή αγάπη ανταποκρίθηκαν σ' αυτή τη γεμάτη συμβολισμούς πρωτοβουλία.








Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube