Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστίες του Συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση από το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας.

Το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας πάντα πρωτοπόρο σε καινοτόμες και υλοποιήσιμες ιδέες αποφάσισε να πραγματοποιήσει με ομάδα μαθητών και μαθητριών μια σημαντική δράση που αφορά στο περιβάλλον (Εξοικονόμηση πόρων, ανακύκλωση) . 

Με την πρωτοβουλία των καθηγητών : Βλάχβεη Στέλλα, γεωλόγος , Καζανόπουλος Σπυρίδων, φυσικός ,Ροδίτης Παναγιώτης,  χημικός μηχανικός της Περιβαλλοντικής Ομάδας Δράσης "Μείωση Οικολογικού Αποτυπώματος και Εξοικονόμησης Ενέργειας" του σχολείου ενεργοποιήθηκε αυτή η δράση με σκοπό τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας. Υπό την εποπτεία τους  συγκροτήθηκε μια μαθητική επιτροπή και διοργανώθηκε το ανταλλακτικό Bazaar στα μέσα Δεκεμβρίου .Ο σκοπός του ήταν διττός  αφ' ενός να αντιληφθούν όλοι τα οφέλη της επαναχρησιμοποίησης  και αφ' ετέρου τα έσοδα της δράσης  να διατεθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα  .

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας απεφάσισαν τα  χρήματα που συγκεντρώθηκαν να διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός".

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον φωτισμένο Διευθυντή του σχολείου κ. Ιωάννη Κατσάνο, τους  καθηγητές της Περιβαλλοντικής Δράσης καθώς  και τους μαθητές και τις μαθήτριες  για την αυτή τους την απόφαση 

Ευχόμαστε αυτές οι δράσεις και πρωτοβουλίες να βρουν και άλλους μιμητές.







Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube