Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Αναβολή κληρώσεως της Λαχειοφόρου Αγοράς του Ζωγραφικού Πίνακα "Ευγενής Άμιλλα Νο3" , Δωρεά Κατερίνας Μουρούζη -Μάρκου για την ενίσχυση των σκοπών τoυ Συλλόγου.


Κατερίνα Μουρούζη - Μάρκου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 . Ομοφώνως απεφάσισε την αναβολή της κλήρωσης του ζωγραφικού πίνακα "Ευγενής Άμιλλα Νο3" , Δωρεά Κατερίνας Μουρούζη -Μάρκου . Η Αναβολή έγινε εξ αιτίας αλλαγής και τακτοποίησης του νέου χώρου όπου θα λάβει χώρα και η κλήρωση του ζωγραφικού πίνακα. παρουσία της συμβολαιογράφου Χαλκίδας κας Μαριάνθης Νικολάκη . 
 Η νέα ημερομηνία κλήρωσης καθορίστηκε : Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6:30 μ.μ. 
 Τόπος κλήρωσης: Ο νέος χώρος του συλλόγου επί της οδού Διομήδους Κανήθου (όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Κανήθου) 
Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση σας.

Λίγα λόγια για τη ζωγράφο: Η Κατερίνα Μουρούζη – Μάρκου γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου ζει και εργάζεται .Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας [ΑΣΚΤ] . Παράλληλα με τις σπουδές ερευνούσε νέες μεθόδους διαφορετικές τεχνικές , καθώς και νέα μέσα έκφρασης. Δίδαξε σε πολλά σχολεία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από τα παιδιά . Είναι μέλος του Ελληνικού Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος [ΕΕΤΕ] από το 1991. Έργα της υπάρχουν σε πολλά Μουσεία της Ελλάδας καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό,

Πληροφορίες : Κιν.: 6936526045 & 6974910388




Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube