Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» 24-29 Μαΐου και με τη συμμετοχή αθλητών των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας.

Από τις 24 έως τις 29 Μαΐου 2024 στο Λουτράκι Κορινθίας, στις εγκαταστάσεις του Sportcamp Loutraki θα φιλοξενηθούν πάνω από 400 αθλητές με νοητική αναπηρία, μαζί με τους συνοδούς, προπονητές, εθελοντές, και συνεργάτες των Special Olympics όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, την Ουγγαρία και την Ουκρανία.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε 4 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Στίβος και Powerlifting) και θα αναδείξουν την προσπάθεια καθώς και τα ταλέντα τους στον αθλητισμό στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ευγενούς άμιλλας και ένταξης!

Οι Αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Την Τελετή Έναρξης θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Διονύσιος Κοδέλλας, Πρέσβυς ε.τ., το Σάββατο 25 Μαΐου στις 12:00 .

Οι Αγώνες θα είναι ανοιχτοί προς το κοινό, όπως και οι παράλληλες δράσεις .

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2024» 24-29 Μαΐου συμμετέχουν από τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας :

ΑΘΛΗΤΕΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΔΕΛΗΑΝΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΚΟΝΟΒΕΣΗ ΓΙΩΤΑ , ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΙΧΕΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΞΗΝΤΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΤΑΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ

ΒOCCE ΑΓΙΑ ΜΟΣΧΩΝΗ 

ΣΤΙΒΟΥ ΧΑΡΑ ΓΛΥΚΟΥ


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube