Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Επέστρεψαν με μετάλλια και διακρίσεις οι Αθλητές των Special Olympic Π.Ε. Εύβοιας από τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024"

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2024". Οι Αγώνες αθλητισμού και ένταξης, που έλαβαν χώρα στο Sportcamp στο Λουτράκι από τις 24 έως τις 29 Μαΐου , τελέστηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Την Τελετή Έναρξης των Αγώνων στο Ypanema Seaside στην λίμνη Ηραίου παρουσίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Δημοσιογράφος, και ο αθλητής των Special Olympics  Άγις Διακόπουλος

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος των Special Olympics, Πρέσβυςε.τ., κ. Διονύσιος Κοδέλλας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι:

«Μέσα από τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics μάς δίνεται η ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγωνιστικότητα και το θάρρος των αθλητών μας και να αναδείξουμε τις αξίες τους αθλητισμού. Στόχος μας, όπως πάντα, η εξέλιξη, η ενσωμάτωση και η ένταξή τους στους κόλπους της κοινωνίας. Μαζί μας αθλητές από Κύπρο, Ουγγαρία, Ουκρανία  αλλά και από τα προπονητικά μας προγράμματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος με την αποκλειστική υποστήριξη του Μέγα Δωρητή, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Και ενώ το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα μπορεί να έχει πλέον λήξει, η παρακαταθήκη που άφησε είναι μεγάλη και συνεχίζει να επηρεάζει θετικά τις ζωές πολλών ανθρώπων. Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που πρόσφατα υπογράψαμε συμφωνία με τον Όμιλο Attica για τη συνέχεια του Αναπτυξιακού και Εκπαιδευτικού μας Προγράμματος. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε το έργο μας, μεταλαμπαδεύοντας τις ευγενείς αξίες των Special Olympics σε ακόμα περισσότερες περιοχές».

Οι αθλητές των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας που συμμετείχαν στους  Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics "ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2024" επέστρεψαν με μετάλλια και διακρίσεις ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που τους δόθηκε η ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές   καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Λουτράκι

Οι αθλητές μας συμμετείχαν στα αθλήματα, του Στίβου και Bocce:


Στίβος: 

    • Κονοβέση Γιώτα Μήκος άνευ φόρας .........Ασημένιο Μετάλλιο   

    • Κονοβέση Γιώτα Δρόμος .......4η Θέση                                                                 . 

    • Ξηντάρα Ελευθερία  ..............Δρόμος   Χάλκινο Μετάλλιο

    • Ξηντάρα Ελευθερία  .............Ακόντιο Χάλκινο Μετάλλιο

    • Μιχαηλίδης Γιώργος .............Δρόμος  Ασημένιο Μετάλλιο

    • Μιχαηλίδης Γιώργος  ...........Ακόντιο Ασημένιο Μετάλλιο

    • Προπονήτρια: Χαρά Γλυκού 


Bocce Ομαδικό: 

    • 1η Ομάδα Χάλκινο Μετάλλιο 

    • 2η Ομάδα 4η Θέση  

    • Προπονήτρια: Άγια Μοσχώνη 

Συμμετέχοντες  αθλητές στα δυο ομαδικά :                                                                                       Γαβριήλ Μαριάννα , Δεληανέστης Ιωάννης ,Κατερίνα Κόντου, Μιχελής Βαγγέλης, Ναυροζίδης Λευτέρης και Θανάσης Στάμου .

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας και τους προπονητές μας για τις σημαντικές επιτυχίες τους στους Αγώνες..

Για να ζήσουν οι αθλητές όλες αυτές τις εμπειρίες, πάνω από 80 εθελοντές των Special Olympics υποστήριξαν ενεργά την διοργάνωση. Η πιο σημαντική προσφορά τους όμως ήταν η αγάπη, η φροντίδα και το χαμόγελο που μοιράστηκαν με τους αθλητές.










Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube