Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου Special Olympics : Αγώνες Κανόε - Καγίακ

 Special Olympics Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας
Τα Special Olympics Ελλάς , σε συνεργασία με τη Διεύθυνση «Άθληση Για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στο πλαίσιο του Προγράμματος «Λοιπόν, έλα κι εσύ – So you Get into it» των  Special Olympics προκήρυξαν Αγώνες Κανόε Καγιάκ για την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014 στο Ολυμπιακό Κέντρο Κανόε – Καγιάκ , Μαραθώνας – Σχινιάς  με τη συνεργασία και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ και του Δήμου Μαραθώνα.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αθλητές Προπονητικών Προγραμμάτων Κανόε – Καγιάκ των Special Olympics και θα συνυπάρξουν με αθλητές μαθητές από σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης  Ανατολικής Αττικής .
Το πρόγραμμα «Λοιπόν, έλα κι εσύ – So you Get into it» των  Special Olympics είναι πρόγραμμα συνύπαρξης και απευθύνεται στους νέους και νέες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης  στοχεύοντας στην ευαισθητοποίησή τους απέναντι στα άτομα με διανοητική αναπηρία. Με κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρει ,   συμβάλλει στην κατανόηση και αποδοχή των ατομικών διαφορών  εμπνέοντας στους νέους την αξία της εθελοντικής προσφοράς και εμπεδώνει τη σημασία της διασύνδεσης του αθλητισμού με την παιδεία.

Στους Αγώνες  της 27ης .7.2014 θα λάβουν μέρος και οι κάτωθι  αθλητές των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας καθώς και Unified  .

  1. Μαχαίρα Αντωνιάννα 
  2. Μιχαηλίδης Γιώργος
  3. Ξυπόλυτος Σωτήρης
  4. Τσιμπούνης Αλέξανδρος
Unified:
  1. Αραπάκης Σταύρος  
  2. Κοντόπουλος  Νικόλαος 
  3. Κουφάκης  Νικόλαος-Παναγιώτης
  4. Παπαθανάση Καλλιόπη 
Αρχηγός αποστολής η  Προπονήτρια  Αλεξία  Μπαρδακλή



Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube