Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας στη Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις για την 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver

Συμμετοχή  αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας  στη Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις  για την 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver
Τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα λάβουν μέρος στη Κέρκυρα ,
στο Φεστιβάλ Αθλημάτων Special Olympics,στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 7η  Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy- Shriver.

Οι αθλητές που αγωνισθούν :

στο άθλημα του Bocce
Κατερίνα  Κόντου
Γιώργος    Μιχαηλίδης

στο άθλημα του Judo
Γιώργος Μιχαηλίδης

Συνοδός  Προπονητής Στέλιος  Τσάπατος

στην αποστολή θα συμμετέχει και η Ειρήνη Μερτζιάνη

Για 7η συνεχή χρονιά, τα Special Olympics γιορτάζουν παγκοσμίως την Ημέρα Eunice Kennedy Shriver (EKS Day), για να τιμήσουν τη μνήμη της ιδρύτριας τους , που αφιέρωσε τη ζωή της για να διδάξει και ότι καμιά σωματική ή διανοητική αναπηρία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.
Η Ημέρα Εορτασμού της Eunice Kennedy Shriver (EKS Day) έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 [EWοS]#Be Active.

Στόχος η διάδοση των ευγενών αρχών του παγκόσμιου κινήματος των Special Olympics σ' όλη την Ελλάδα ώστε να  διευρυνθούν οι αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των S.O. Hellas.
Μέσα σ' αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθούν στη Κέρκυρα δράσεις για να εμπλέξουν ανθρώπους όλων των ηλικιών με σκοπό να ακολουθήσουν το φωτισμένο παράδειγμά της και μέσα από τις παράλληλες Δράσεις που έχουν προγραμματιστεί , στα πλαίσια αυτού του εορτασμού με θέμα «Let's Change The Game» στοχεύεται και η προαγωγή των δικαιωμάτων των Ατόμων με διανοητική αναπηρία μέσα στον αθλητικό χώρο και μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Συμμετοχή  αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας  στη Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις  για την 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver

Η οικογένεια των Special Olympics Hellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον: Δήμο Κερκυραίων για τη συνεργασία, στον ΧΟΡΗΓΟ Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, στον ΥΠΟΣΤΗΡΗΧΤΗ Coca Cola Τρία Έψιλον και τους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube