Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ευχαριστίες για την Παιδική Θεατρική Παράσταση "παραμύθι χωρίς όνομα"

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος –Ελπίδα-Πολιτισμός» ευχαριστεί θερμά τους μικρούς φίλους θεατές ,τους γονείς τους φίλους , τα μέλη και του, εθελοντές Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή του προσερχόμενοι στο Δημοτικό Θέατρο «Ορέστης Μακρής» [10.09.2023] ενισχύοντας τους σκοπούς του.

Όλοι απολαύσαμε "Το παραμύθι χωρίς όνομα" ένα έντεχνο διαχρονικό παραμύθι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα, διασκευασμένο από την αξεπέραστη και αξιαγάπητη Κάρμεν Ρουγγέρη, που μετέφερε με εύληπτο και μαγικό τρόπο το έργο επιτυγχάνοντας να διασκεδάσει τα παιδιά, και παράλληλα να τα διδάξει με έμμεσο αλλά και ουσιαστικό τρόπο, ότι για να προχωρήσουμε στη ζωή σωστά πρέπει να υπηρετήσουμε αξίες και ιδανικά όπως: της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας και να αποφεύγουμε την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό.

Ευχαριστούμε τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την ευγενική συμπαράστασή του. Την παράσταση παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπλίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου, Αρχιμανδρίτης π. Αιμιλιανός Χρήστου , η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα , ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Αμεα καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και την ευγενική υποστήριξή τους.

Επίσης ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή τους τον Έντυπο και Ηλεκτρονικό Τύπο καθώς και τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ανταποκρίθηκαν όπως πάντα στο κάλεσμά μας .








Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube