Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "Loutraki 2016" 18 - 22 Απριλίου 2016 Συμμετέχουν και αθλητές Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics
Αύριο Δευτέρα πρωί 18 Απριλίου 2016 αναχωρεί ,από την Χαλκίδα για το Λουτράκι ομάδα  7 αθλητών Special Olympics της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, την οποία  θα συνοδεύουν οι προπονητές Κωνσταντίνα Μελετιάδου , Νίκος Σάρλης  και η εθελόντρια Μαρία Μοσχώνη.
Οι Αθλητές  μας θα αγωνιστούν  Στίβο και Bocce.

Στο πλαίσιο της συνέχισης και της περαιτέρω ανάπτυξής τους, τα Special Olympics Ηellas, προκήρυξαν τη διεξαγωγή Πανελλήνιων Αγώνων με σκοπό να προσφέρουν στους αθλητές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες.

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics

Η τελετή έναρξης  θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00, στο «Γαλανοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο Λουτρακίου υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Οι αγώνες  έχουν και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου.

Την τελετή έναρξης θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, χορηγοί, υποστηρικτές, ιδρυτικά και επίτιμα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι, μαζί με τους εθελοντές, θα στείλουν μηνύματα ειρηνικής συνύπαρξης και υγιούς ανταγωνισμού, τονίζοντας πως στους αγώνες Special Olympics όλοι είναι ισότιμοι..

Την Τελετή Έναρξης θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας και τον Ύμνο των Special Olympics θα ερμηνεύσει στο πιάνο ο σολίστ-μουσικοσυνθέτης και δημιουργός του Στέφανος Κορκολής με τη συνοδεία της ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη. Στην Τελετή θα παρουσιάσουν χορευτικά δρώμενα, αθλήτριες του Προπονητικού Προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής των Special Olympics Hellas, καθώς και Oμάδα του CosmoGym Festival με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλιας και Άννυς Πανταζή.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Sport Camp Λουτράκι, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο και στο Korinthos Bowling Center.

Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 700 αθλητές και προπονητές σε 6 αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Τένις, Βοcce, Bowling από Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής, από όλα τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics της χώρας, καθώς επίσης και 25μελής αποστολή από τα Special Olympics της Κύπρου. Τις αποστολές θα πλαισιώνουν 100 εθελοντές, 50 κριτές/διαιτητές μέλη οικογενειών και εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.
Παράλληλα με τους Αγώνες θα πραγματοποιηθούν και μη αθλητικά προγράμματα όπως το Πρόγραμμα «Υγιείς Αθλητές» (Healthy Athletes Program), το Πρόγραμμα Οικογενειών (Family Program), η δράση Special Olympics Hellas Family Health Forum αλλά και επίδειξη του Προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» (Young Athletes) των Special Olympics Hellas.

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics

Η οικογένεια των Special Olympics Ηellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους:
ΜΕΓΑ ΔΩΡΗΤΗ: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΧΟΡΗΓΟΥΣ: Ίδρυμα Μ. Βαρδινογιάννη, Eastern Mediterranean Maritime Limited (EASTMED), ΤΕΜΕΣ Α.Ε, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - Όμιλος Επιχειρήσεων, Aegean Airlines, Κaoussis A.E, VISA Hellas, Όμιλο Alpha Bank, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών - Hellenic Duty Free Shops, Όμιλο ΟΤΕ, Πλαίσιο, Panolympia, Coca - Cola Τρία Έψιλον, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, AUTOHELLAS HERTZ, Colgate, EY Club, Anastasiades Optica Stores
ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Αlpha TV, Sport24, Sport24 Radio
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης (ΕΣΑΔ) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Όλα τα αθλήματα των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «LOUTRAKI 2016» διεξάγονται σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς των SPECIAL OLYMPICS

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics

Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube