Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Αποτελέσματα από την κλήρωση του Ζωγραφικού Πίνακα "Καρτερία" και παραλαβή από τον τυχερό.

Η δωρήτρια Ζωγράφος Κατερίνα Μουρούζη-Μάρκου,
ο τυχερός κος Ι. Αρβανίτης 
με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
μαζί και η δασκάλα  εικαστικών των παιδιών Μαρία Σωτηρίου
Την Τετάρτη το απόγευμα  8 Μαΐου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. έγινε η κλήρωση στα γραφεία του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» Α.με.Α του πίνακα με τίτλο  «Καρτερία» , δωρεά της γνωστής και καταξιωμένης ζωγράφου Κατερίνας Μουρούζη- Μάρκου .
Η κλήρωση έγινε  παρουσία της συμβολαιογράφου Μαριάνθης Νικολάκη της δωρήτριας- ζωγράφου , μελών του Δ. Σ. και φίλων του Συλλόγου.
Τον τυχερό λαχνό με αύξοντα αριθμό  1869 τράβηξε από την κάλπη  η κα Μαρία Ασλαματζίδου .



Τυχερός της κλήρωσης αναδείχτηκε ο Ιωάννης Αρβανίτης  κάτοικος  Χαλκίδας, ο οποίος είχε αγοράσει το λαχνό από τη Μαρία Μπασούκου – Γραμματέα του Συλλόγου.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. προσήλθε στα γραφεία του Συλλόγου ο Ιωάννης Αρβανίτης και παρέλαβε τον πίνακα παρουσία της δωρήτριας ζωγράφου Κατερίνας Μουρούζη - Μάρκου , μελών του Δ.Σ. μελών του Συλλόγου καθώς και της δασκάλας εικαστικών των παιδιών  Μαρίας Σωτηρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά επίσης ευχαριστεί τη δωρήτρια για την ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία της καθώς και όλους όσοι βοήθησαν να πωληθούν λαχνοί για να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος για να συνεχίσει το έργο του.
Η προσφορά της  Κατερίνας Μουρούζη-Μάρκου δείχνει τη μεγάλη ευαισθησία της απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Μεσα από την προσφορά της  αναγνωρίζει τις σοβαρές προσπάθειές  του Συλλόγου για την κοινωνική καταξίωση των Α.με.Α. , αλλά και τις ακάματες προσπάθειες των εκπαιδευτών- δασκάλων και των μελών του Δ.Σ. για εξεύρεση πόρων.
Ο Θεός να χαρίζει υγεία σ' αυτήν και την οικογένειά της και να την αξιώνει να προσφέρει πάντα χαρά , συμπαράστασης και αγάπη.








Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube