Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστίες για την παραλαβής αθλητικού εξοπλισμού για το προπονητικό πρόγραμμα Kayaking των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας .

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 , στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή τριών νέων σκαφών καγιάκ (δύο μονά και ένα διπλό) δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές μας να προπονούνται με σύγχρονο εξοπλισμό!
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος , Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας & εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας & Πρόεδρος Αναπτυξιακής κ. Ευάγγελος Κούκουζας. Η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας κα. Ελευθερία Σαραντίδου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ευβοίας κ. Γερογιάκομος,, ο Λιμενάρχη Χαλκίδας κος Φλουρής , ο Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Ν.Ε κος Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κος Κωνσταντίνος Χροναίος , η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ του Δήμου Χαλκίδέων κα Βασιλική Κόντου, η Διευθύντρια Δ.Ο.Υ Χαλκίδος Ευανθία Τύλη και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Αθλητισμού κος Ηλίας Μπουρμάς ,
Οι Διευθυντές : του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας κα Μαρία Ματθαίου, ο Διευθυντής του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας κος Ιωάννης Κατσάνος και η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας κα Άννα Καραμπατσώλη ,Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαιδεύσεως Νεκτάριος Καντανολέων.
Επίσης και εκπρόσωποι Ιδρυμάτων , Φορέων και Συλλόγων καθώς και οικογένειες των αθλητών μας.
Ευχαριστούμε όλους για σημαντική και εμψυχωτική παρουσία τους .
Από πλευράς των Special Olympics Hellas παρέστησαν ο Πρόεδρος, Πρέσβυς επί τιμή Διονύσιος Κοδέλας , ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό καθώς και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ο Αντιπρόεδρος κος Ανδρέας Καλιγάς και η Γενική Γραμματέας κα Μαρίζα Οικονόμου . Χαιρετισμό απηύθυνε και η συντονίστρια του Προπονητικού Προγράμματος των Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας .
Ευχαριστούμε και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά για την επιτυχή έκβαση της όμορφης και σεμνής τελετής.

Συν.: Φωτογραφίες Ευχαριστούμε κ. Χρ. Κουτσαύτη




















Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube