Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης


Την Παρασκευή το απόγευμα 15 Δεκεμβρίου ε..ε τα παιδιά ,εθελοντές , μέλη και φίλοι του Πανευβοϊκού Συλλόγου ''Άνθρωπος-Ελπίδα -Πολιτισμός" μέσα σε μια χαρούμενη και γιορταστική ατμόσφαιρα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια .Στη συνέχεια έπαιξαν αυτοσχεδιάζοντας ένα μικρό δρώμενο σχετικό με τα Χριστούγεννα και τελείωσαν με χορούς και τραγούδια καταχειροκροτούμενοι. .
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η ηθοποιός και σκηνοθέτης Σοφία Λιάκου μαζί με την Δασκάλα των παιδιών στο χορό και το τραγούδι Άννα Ροδά . Τις ευχαριστούμε για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Επίσης ευχαριστούμε την εθελόντριά μας Καίτη Τζελφέ για συμμετοχή της στη όμορφη διακόσμηση του χώρου.
Μετά το πέρας της γιορτής όλοι οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν ωραία καλούδια προσφορά των καταστημάτων Βούργια - " Άρτος και Ζύμη " ,τα οποία και ευχαριστούμε .
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κος Κώστας Γαλάνης , η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Ατόμων με Αναπηρία κα Βασιλική Κόντου, Ο πρόεδρος και τα μέλη του Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείων Και Λοιπών Μονάδων Υγείας Εύβοιας , Η Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος Γεωργιάδη, εκπρόσωπος του Λυκείου των Ελληνίδων, εκπρόσωπος του Θεάτρου Χαλκίδας καθώς και εκπρόσωποι της Ισραηλιτικής Κοινότητας Χαλκίδας .
Ευχαριστούμε όλους όσοι παρέστησαν και όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά για την επιτυχία της γιορτής.






















Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube