Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη πιλοτικής εφαρμογής του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος στο Δήμο Χαλκιδέων.

Δήμος Χαλκιδέων
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις προσεχείς ημέρες (15/11/2014) πρόκειται να ξεκινήσει η εφαρμογή του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος , σε δεκατρείς (13) δήμους της χώρας , μεταξύ των οποίων και στον Δήμο Χαλκιδέων.


        Πρόκειται για πιλοτική εφαρμογή, η οποία απευθύνεται σε δημότες - μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας , οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα ενισχυθούν με ένα κοινωνικό πακέτο στήριξης , το οποίο θα περιλαμβάνει εισοδηματική ενίσχυση, πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες και ένταξη – επανένταξη στην αγορά εργασίας .
        Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση ένταξης από τις 15 Νοεμβρίου 2014 και μετά , ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.idika.gr . Συνημμένα σας υποβάλλουμε σχετικό ενημερωτικό υλικό για τις προϋποθέσεις ένταξης των ωφελουμένων .
   Θεωρώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή ως ένα πρώτο , μικρό βήμα στην κατεύθυνση  εξασφάλισης αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης συμπολιτών μας που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας , σας καλούμε να ενημερώσετε από την πλευρά σας όσους θεωρείτε ότι μπορούν να επωφεληθούν  του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος.

Εγγυημένο κοινωνικό επίδομα


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube