Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Προνοιακά επιδόματα μηνών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014

Προνοιακά επιδόματα μηνών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κου Ντινόπουλου εγκρίθηκε η κατανομή στους Δήμους ,από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους του έτους 2014, για την χορήγηση των προνοιακών επιδομάτων που αφορούν στους μήνες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του έτους 2014.

Τα χρήματα κατανέμονται από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών , ο οποίος τηρείται στο Ταμείο Δανείων και Παρακαταθηκών υπό τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών δαπανών». Συνολικό ποσό 116.077,86 Ευρώ στους  Δήμους της χώρας  αποκλειστικά και μόνο για καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα  στους κατά νόμο δικαιούχους του διμήνου  Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου ε.ε. ή για όσο διάστημα αυτών των μηνών  καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους , επίσης και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες πρόνοιες και αφορούν στη παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων .
Συμφώνως προς την απόφαση παρακαλούνται οι Δήμοι , να γνωρίσουν μέχρι την Τετάρτη  31 Δεκεμβρίου ε.ε τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται ώστε να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου  θα αρχίσει από τις  12 Νοεμβρίου  2014 σταδιακά από τους Δήμους.


Εκτυπώστε αυτή την σελίδα

Σας άρεσε η ανάρτηση ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

previoustbutton nextbutton homebutton

Πηγή: Google news

Infos

Χατζόπουλου 39, Χαλκίδα
22210 29139
an.elp.po@gmail.com

Subscribe

facebook twitter goggle-plus YouTube